Hårfarge Halloween for Kids

 Halloween er den ene dagen i året der barn og voksne kan late til å være noen de ikke er. Mange barn vil velge antrekk som inkluderer vill farger eller mørke farger som skal brukes i håret. For eksempel, hvis barnet ønsker å kle seg ut som Lady Gaga, hun sannsynligvis vil idretten en av hans sprø frisyrer. Det finnes flere alternativer for hvordan du midlertidig farge håret på barnet ditt.

 Parykker

 Parykker er et flott alternativ for barn, spesielt hvis kostyme krever en opprørende hår stil eller komplisert. Figurer fra eventyr, superhelter og rockestjerner alle frisyrer som kan være litt komplisert for et barn til sporten permanent. Parykker er en midlertidig løsning, og kommer i en rekke farger, inkludert svart for hekser, rødt for den lille havfruen Ariel og blonde Lady Gaga. Parykker kan bli funnet i noen kostyme butikk rundt Halloween.

 Colored Hairspray

 Hvis parykker er litt kløende, kan farget lakk gjøre utslaget. Farget lakk vasker ut når sjamponering. Lakken er i alle slags farger perfekt for Halloween-kostymer, inkludert hvit, svart, gull, rosa og mange andre farger. Dette fungerer spesielt godt for punk rocker kostymer for barn.

 Farget hår extensions kan også være et godt alternativ for barn som ikke ønsker å bære en hel parykk. Clip-in hair extensions kommer i alle forskjellige farger som fuchsia, lilla og blå. Siden de passer inn i håret ditt, kan de legge til et snev av farge som passer en punk rocker. Disse utvidelsene kan også gi håret stil et løft eller lenger i lengden, hvis du liker Morticia eller Marie Antoinette.

 Mascara og hårgelé

 En annen midlertidig basis for å gi barn vill hårfarge Halloween med hår gels og kremer. Geleer eller kremer som Manic Panic dyehard kommer i mange nyanser og neon Halloween farger som elektrisk banan, elektrisk flamingo, ravn, Vampire rød, elektrisk firfirsle og mer. Hårfarge vaske neste gang du vasker håret.

 Hvis barnet ditt ønsker striper, kan hår mascara tryllestaven gjøre utslaget. Disse spisepinner er blå, rosa, gull og mange andre farger. Så hvis barnet ønsker å være en vampyr og sette et hvitt bånd i håret, vil dette produktet gjøre. Mascara etter en sjampo vask.

 Hair Dye For

 Midlertidig hårfarge eller Kool Aid kan også brukes til å farge håret på et barn i en kort periode. Midlertidig hårfarge vil ta mindre tid til å utvikle seg, men det kan også omfatte kjemikalier som peroxide som kan være dårlig for hodebunnen til barnet ditt. Ved hjelp av Kool Aid er generelt billigere alternativ, men det er også det Messier alternativ. For riktige resultater, kan det ta opptil tre timer for natten å farge håret til et barn riktig, avhengig av hårlengde og farge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha