HTML5: den store alliert av Mobile Marketing and Advertising

Cutting edge teknologi er nå smarttelefoner og mobile enheter, sin popularitet øker hver dag, og derfor bedrifter øke sine markedsføringstiltak i å optimalisere sin markedsføring og annonsering strategier og mangfold av annonser gjennom slike enheter .

Men så langt, dagens systemer og forskjellige formater har ledet noen barrierer og kompatibilitets begrensninger. Noe som sikkert vil øke gjennomføringen av den nye HTML5 som en standard løsning.

Nylig rapporterte Mobile Marketing at reklame fagfolk mener at utbredt bruk av HTML 5 vil gjøre dem i stand til å oppnå nettopp det.

Reklamebyråer er de viktigste forsvarerne av HTML 5 som det gir dem mulighet til å bygge samtidige strategier for datamaskiner og mobile plattformer så øker sin markedsføring og reklamevirksomhet. En av de store fordelene som er sett i enkelte mobile enheter som iPhone eller iPad er ikke kompatible med Flash, men støtter dette språket.

"En av de virkelige fordelene med HTML 5 er dens langsiktige potensial til å standardisere verden av dynamiske medier, noe som gjør det enklere for annonsører å engasjere forbrukere med reklame, som kampanjer bli mer effektiv." Selv opplevelse for forbrukerne vil være "mer oppslukende," sa Jamie Wells, Global Head of Marketing, Mobile og lokal handel av Microsoft.

Antallet smartphone-brukere i USA fortsetter å vokse, som rapportert av en fersk undersøkelse utført av comScore, der statene som allerede har nådd 65 millioner forbrukere dra nytte av disse tallene for produkter markedsføring og annonsering vil det formål å oppnå.

Det store antallet mobile brukere krever bedrifter til å tilpasse sin reklame for dem, slik det er presentert som et svært attraktivt marked som ikke ønsker å miste. Selv Google og funnet ut at dette er året for mobil markedsføring, hvor reklame vil tilpasse seg endringene og har større rekkevidde.

Med de nye kodene av HTML 5, vil denne tilpasningen være mye enklere, slik at selskapene vil bare bekymre deg for hvordan å fokusere sine markedsføringskampanjer for å få flere resultater.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha