Hugo Chavez møte livet alene eller ære

Jeg

President Chavez har et utbrudd av kreftceller i kroppen din. Som kjent, ble det ekstrahert en, antagelig fullstendig, morbid dannelse og han gjenoppretter. Men, du vet, det er kreft, tøff og forrædersk, som er essensen av sykdommen. Utbrudd kan flytte og generere nye formasjoner andre steder, som kreft er guabinoso. I finalen, enn si setning, hva skjer er kjent som metastaser, som ligger bare syke vanning frøplanter i kroppen.

II

Men det kan være en leder, med stor kjærlighet til sitt folk og støttes av et statsapparat som forsvarer seg og ivareta sine institusjonelle funksjoner, vet vi at sykdommen ikke respekterer og skiller ikke elsker eller hater. Bare angrep, små og store, til anonyme eller kjendiser, elsket eller hatet, som jeg sa. Og ingen menneskelig storhet kan ─en teoría─ reversere skjebne. "Paven, kongen og hertugen er underlagt døden, som er tiggeren". President Chavez er en enkel dødelig, tross alt, rammet av en sykdom hos mennesker. Det sies at kjærlighet, familie støtte og bønn hjelp, og for mange attester fra folk som har klart å komme tilbake bak rattet i ulykke med moralsk støtte fra sine slektninger og kjære. Foruten hans familie, har president Chavez kjærligheten til et flertall sektor av Venezuela, og deres kamp er en kamp for mange. Og når jeg snakker om kjærlighet, jeg mener oppriktig kjærlighet, i alle dens uttrykk: paternalistiske, broderlig beskyttelse, selv politisk, som sier mye.

III

Bildene har vist betydelig påvirket: med mindre vekt, med mye åndelig smerte, pløsete klær, hengende, uten den vanlige harde og livaktigheten av mannen vi kjenner. Det er ikke for mindre: mannen har utbrudd av frø som kan være dødelig. Utvilsomt, kom det en vanskelig tid, refleksjon, endring fristende. Familien, elsket, lidenskaper og begjær for livet pass balanse. Utkastet landet, som han leder, er også foran ham, hans vurdering. Hardimperialistisk mann, som sa "shit" i størst makt i verden, beundret og etterlignet av mange fastlands ledere, risikerer viser svakhet at det muligens nær forestående død, frykter at angivelig skal føle alt det er live.

IV

Lev bitter time, hans åndelige preg som sikkert sier "change of life". Som han svarte, sikker, "Nei, det er en pause. Jeg kommer tilbake til helbrede. " Kval besets forlate dette livet, absolutt. Den har høy ansvar. Han er en mann av staten, folket, en plikt og en plikt til konklusjon for de som startet å drømme. Jeg snublet på veien med en skadet mann, og han sa at hvis presidenten døde, han mest sannsynlig, med sin familie, ville rulle med vannet i usikkerhet. En annen representant for den andre ─ som det odia─ Venezuela, fortalte meg at han la i en "kulere" fordi mannen var syk. Men President Chavez har et ansvar, som er alt i det, heltid, uavhengig av kjærlighet eller hat. Han er en president for alle, som bare fungerer for den humanistiske mandat til å forandre liv og forhold.

"Ulysses deretter finne på sin vei gjennom Hades og høre ham sterkt led tedium i skyggene, beklager for ikke å ha valgt i livet å være en mann uten komplikasjoner, enkel, men fortsatt i live kanskje, med blod som strømmer gjennom hans årer. "

V

"Jeg vil dø i kampen," han kan godt mumle. "Jeg skal gå til valg på samme måte i 2012, med interne morbide utbrudd. Et folk trodde på meg og trenger meg, overmåte, anslått til å ha noen etterfølger. " Flott at problem, faktisk. Ingen flere Chavez utover eller i det hinsidige. Det ville være en moralsk kraft, som Bolivar seg selv, men dette tjener ikke til å fullføre prosjektet i live sosialistisk land for å dempe den keiser fasthet til å undertrykke Venezuela til bak evig gårds å hindre at hyener av den politiske fortid konservative retur sin feiring av blod og privilegier i Venezuela. Man Alive og handling er nødvendig for å kommandere, som Cid, gjenopplivingen av en nasjon.

VI

På bordet er på terningen. Presidenten, som hvert menneske til slutt mannen kan ha et spørsmål, et dilemma. Hvile eller ikke hvile, noe som kan gi inntrykk av en endring av rormann, uferdige revolusjon under ledelse av en mann svekket. En frist kan være en stor pust av energi for hyener, utenlandske eller innenlandske hunder. Det er ingen kur, ingen vei tilbake, da de male omstendighetene. Å være eller ikke være. Leve ydmykt, i resten trukket tilbake, mens revolusjonen i gang foran en annen guide, men selvfølgelig under hans moralske guide. Eller fortsette å jobbe, slik det har gjort i spissen for den ideologiske krigen hver dag, lever for sitt folk så lenge eller utvinne mens du arbeider eller sakte dø inne, men foran kampen, igjen som Cid Cid, som kjempet til ferdig liket på sin mount og rutes fienden opp i midten av den tilstanden. Genio til graven.

VII

Historie og myter kunne gå hans sinn, ejemplarizándole. Når den mytiske greske krigeren, Achilles, valgte en destinasjon, bestemte han seg på en strålende, men kortvarig, i motsetning til et langt liv som bonde, men uten ære. Ulysses da finne på sin vei gjennom Hades og høre ham sterkt led tedium i skyggene, beklager for ikke å velge en mann i livet ukomplisert, enkel, men kanskje fortsatt i live, med blodet strømmer gjennom hans årer. Den elskede og varm livet, fremmed for ham i underverdenen. President Chavez har gjort Simon Bolivar, Liberator, hans vitale ikon, hans skikkelse, hans kjærlighet, hans ideal, og det er hans rival. Bolivar døde midt i politisk kamp, ​​etter å ha avsluttet den væpnede kampen, kledd i klær av en venn, pengelens og alene. Han hadde ikke noe mer enn navnet, som den gamle Achilles hadde herlighet, evig herlighet. Så, følge eller ikke følge. Hvile eller dø i varmen av den evige kampen for livet endring. Her var det dilemma. På den ene siden den varme liv, familie, oppriktig kjærlighet til dem nær, langvarig fysisk eksistens på jorden; på den andre, den sullenness av politisk kamp, ​​konfrontasjon, kjærlighet og hat av mange, ståhei, kampens hete og ære, men korte liv, uten å hvile eller rekonvalesens. Serena strålende liv eller død.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha