Husk de gode tidene kamper stress og depresjon

Husk de gode tidene kamper stress og depresjon

Bringe tankene gode minner ikke bare bringer oss de gode følelsene knyttet til opplevelsen av fortiden, men ny forskning fra Rutgers University publisert i tidsskriftet Neuron, bekrefter at også bidrar til å bekjempe stress, regulere følelser og sal av depresjon.

For sin studie, forskerne utsatt en gruppe frivillige med MR for å se hvilke deler av hjernen ble aktivert med gode minner og hvordan de gjorde det. Resultatene avslørt som husker en gammel og positivt minne aktivert hjernens belønningssystem så intenst som om hendelsen var reell. Dermed hjernen frigjøres dopamin, signalstoffet som gir oss glede og følelsen av oppstemthet.

Videre i posisjon til å fortsette å huske store øyeblikk fra fortiden eller å skaffe penger ved å hente nøytrale, verken god eller dårlig tid, valgte mange deltakere for det første valget, noe som overrasket forskerne fordi minnene er tilgjengelig for oss når som helst .

Ifølge forskerne kan dette funnet å behandle mennesker med depresjon fordi, gjenoppleve fortiden, spesielt med de mest hyggelige minner, det er hva de gjør mindre ofte folk som lider, så gjør basert behandling på de positive erfaringene fra fortiden vil føre til en følelse av velvære har problemer med å finne.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha