Hva Avtale ekskluderinger for en medisinsk Coder

 For en medisinsk koder eksklusivitet kan henvise til prosedyrer eller det kan forholde seg til kontraktsvilkårene. Payer kontrakter kan forholde seg til den type plan - helse vedlikehold organisasjon eller foretrukne leverandør organisasjonen, for eksempel - sponset av det selskapet. Hvert plan har forskjellige betalingsforpliktelser som må være oppfylt for å betale et krav.

 HMOs, for eksempel, krever pasienten til en lege, som fungerer som en gatekeeper til å ringe for å bruke pengene fra forsikringsselskapet. Pasienten er nødvendig for å behandle den PCP første forsøk. Dersom legen mener at sykdom eller skade krever tjenestene til en spesialist, kan han henvise pasienten til en spesialist innen nettverket.

 Eksklusivitet kan også henvise til nettverket. Noen planer tillater ikke pasienter til å se ut-av-nettverk eller ikke-kontraktsleverandører. Deres dekning er eksklusivt for tilbydere innenfor nettverket.

 OEP, for eksempel pasienten vanligvis forlater, alle leverandører som er engasjert for å besøke med forsikringsselskapet. Hvis pasienten til å besøke en ikke-kontrakt leverandør, er kravet regnes ut-av-nettverk, og planen kan betale for tjenestene, men på en mye høyere kostnad for pasienten.

 Kontrakter mellom betalere og tilbydere til gebyr tidsplaner og avtaler betalings inneholder eksklusivt til ulike planer i organisasjonen. Disse avtalene er eksklusivt til vilkårene i kontrakten. De gjelder bare til en viss betaler under definerte forhold og krav må fremsettes innen vilkårene i kontrakten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha