Hva betyr det å vinne, "Fair and Square"?

 Hvis noen vinner "fair og square", betyr det at han eller hun har vunnet en kamp uten noen tvil om utfallet. Dommen, som er en engelsk idiom, innebærer også at personen eller laget som vant gjorde det uten å bruke en samvittighetsløs eller juks metoder. Dette begrepet kan også brukes i mange tilfeller hvor en person driver virksomhet som er ren og nivå. "Fair and square" er en setning som er allerede mer enn 500 år, og det får sin mening fra det figurative betydningen av "torget" så ærlig.

 Det er vanlig for folk å snakke engelsk korte setninger de betydninger som ikke kunne være representert ved den bokstavelige definisjoner av ord som inngår i dem må brukes. Disse korte setninger er kjent som idiomer, og de gir høyttalerne en måte å legge farge og uttrykksfullhet i sin kommunikasjon med andre. Idiomer ta sin mening fra den måten de blir brukt og forstått av folk i kulturen. En slik idiom som har å gjøre med konkurranser mellom to personer eller grupper, uttrykket "rettferdig og firkantede."

 Festen i spillet som klarer å vinne på en måte som fortjeneste av bruken av dette uttrykket ofte vinne avgjørende. Når uttrykket anvendes på denne måten, er det en implikasjon at tidligere samsvar mellom de to jagerfly var så tett at resultatet kan ha blitt diskutert. En seier på denne måten, men er en total og utvetydig seier. For eksempel kan noen si: "De to første spillene var for nær til å ringe, men det er ingen tvil om at Susan vant denne gangen rettferdig og firkantede."

 En annen måte som uttrykket blir brukt, er det en seier som kommer uten indikerer bedrag eller dårlig sportsånd. Denne typen seier ofte i kontrast til en tidligere spill som kan bli skjemmet av en slags dårlig oppførsel. Som et eksempel vurdere setningen: "Vi hadde en dommer denne gangen for å sikre at det ikke er bedrag, så vi vant rettferdig og firkantede."

 Dette uttrykket brukes ofte i sammenheng med forretningstransaksjoner som holdes uten uærlig oppførsel av en av virksomheten parter. Det er skrevet bevis på uttrykket "fair og square" brukes allerede i det 16. århundre. Den spiller av det faktum at noe som beskrives som "firkantet" blir ofte sett på som noe å være oppreist og ærlig.

  •  Dommere sikre at ingen juks under en baseballkamp, ​​så vinneren vil vinne "rettferdig og firkantede."
  •  Et idiom er en vending som vanligvis ikke gir mening når oversatt bokstavelig.
  •  "Fair and square" betyr at alle spiller innenfor reglene, inkludert sportsånd.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha