Hva betyr "Going Rate" Mean?

 "Normal pris" er en idiomatisk engelsk begrep for standard prisen på en vare eller tjeneste. Dagens prising kan også brukes på lønninger. Gjeldende sats er den renten som noen ville forvente å betale for en tjeneste som barnevakt.

 Ved å bruke begrepet som et spørsmål - "Hva er tenkt rente", slik som, - Søkeren viser at han ikke er sikker på dagens standard markedsverdien for varen eller tjenesten. Dette konkluderer at varen eller tjenesten - barnevakt, for eksempel - svinger i pris. De kan heller ikke ha den potensielle kunden kjøpte tjenesten eller varen i lang tid og er derfor ikke sikkert hvor mye kostnaden har gått opp.

 Hvis en kunde vet normal sats for en tjeneste, så han vil være bedre i stand til å bedømme om hva de kjøper gir god valuta for pengene. Observere barnevakten eksempel. Hvis den vanlige prisen for en barnevakt er $ $ 10 per time, deretter en kunde kan føle at han har fått en god avtale hvis de bare betale $ 8 USD per time.

 På samme måte som en baby sitter kan doble normal pris for hans eller hennes transporttjenester kostnad. Foreldre er sannsynlig å forvente en bedre tjeneste i retur. Forventninger kan øke eller minke avhengig av hvor mye tjenesten koster varierer i forhold til tenkt rente.

 Standard pris for en tjeneste eller et produkt er ikke satt av én person eller selskap. For den normale prisen en kunde har et stort antall bedrifter eller personer til å definere den samme tjenesten forskning. Selskapene vil trolig ikke være ordet som er talt og uformell bruk. De er mer sannsynlig å bruke en setning, slik som markedsverdien eller den anbefalte utsalgsprisen.

 Begrepet har blitt brukt uformelt mellom mennesker. Bruke barnevakt eksempel kan en person forvente at et par som trenger en barnevakt å ringe sine venner, familie og naboer. Hvis du vil vite hva som er riktig kurs hun er kanskje et par med barn om hva de må betale spørsmål.

 Med hensyn til lønninger, er et uttrykk som mest sannsynlig vil bli omdannet i en uformell diskusjon. For eksempel to til å møte gamle venner mens du spiller golf. De sier han er en arkitekt, og da kunne spørre den andre: "Hva er tenkt rente for en arkitekt i dag" Spørsmålet er en indirekte måte å spørre lønnen til en annen mann.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha