Hva bør jeg male den fargen som brukes for en handikappet rampe Curb?

 Funksjonshemmede tilgang ramper gjør at mennesker med nedsatt funksjonsevne i rullestoler, rullatorer eller stokker å stige lettere til fortau av gaten. De kan også hjelpe syklister, rulle blærer og barnevogner som beveger seg over gaten og på fortauet med mindre fare for å snuble eller falle på et fortau.

 Juridiske krav

 The Americans with Disabilities Act, som er føderal lov krever ramper for å være sikker på en frekvens, størrelse og skråning, men ikke krever dem til å være en bestemt farge. Likevel bør du sjekke med din by og stat for å sikre at det er ingen krav til lokalkoloritt til dempe rampen.

 Betraktninger

 Mens male en rampe kan ikke være nødvendig, kan du velge å male uansett. Male en rampe, kan det være lettere å se.

 Forslag til farger

 Handikapparkeringsskilt er pålagt å bruke en hvit symbol på en blå bakgrunn. Velg hvit eller lignende farge blå for rampen kan hjelpe andre lettere identifisere den. Ellers kan det være lurt rampen å blande inn i fortauet eller veien som omgir den.

 Sikt

 Se hvordan rampen kanten vil se i løpet av dagen og om natten, når svart ita € ™ s ut. Hvis rampen ikke er umiddelbart under en gatelykt eller andre lyskilder, kan det være umulig å se i mørket. En farge av lys kan bidra til å øke sin synlighet; Du kan også vurdere å male et maleri tape som lyser i mørket langs kantene av rampen.

 Maling Alternatives

 Reflekterende tape eller lys i jorda kan bidra til å gjøre dempe rampe synlig fra avstand, uten å måtte male hele rampen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha