Hva bør jeg vite om å sende julekort?

 Det første du må huske på når du sender julekort via US Postal Service er at det er best å få en tidlig start. Postlevering tendens til å avta i løpet av ferien, fordi det er en høyere etterspørsel. Det er bedre for kortene dine til en litt tidlig enn det er for dem å komme etter jul, så dona € ™ t vente for lenge med å sende dem.

 Vær også oppmerksom på at du kan sende postkort i stedet for tradisjonelle kortene i konvolutter. De er vanligvis mindre kostbare, og mengden av transmisjonen som kreves for postkort mindre godt. Det er nok av attraktive alternativer å velge mellom, hvorav mange er like vakker som vanlige kort. Hvis du planlegger å sende kort til medlemmer av militæret, postkort er et bedre alternativ, fordi mindre tilbøyelige til å kreve inspeksjon.

 En annen fin detalj er de ferie frimerker i stedet for vanlige frimerker gjelder. Spør etter tema frimerker og ferie design på ditt lokale postkontor. Tema frimerker legge en ny dimensjon til dine julekort og de er allment tilgjengelig til samme pris som de ordinære seg.

 Sørg for å inkludere nok porto for å dekke levering av kortene dine. Hvis youâ € ™ ve et brev eller bilder er lagt inn, kanskje et stempel er ikke egnet. Hvis du ikke er sikker, den postmester har veiene hver konvolutt for å sørge for at portoen er tilstrekkelig.

 Når adressering julekort, må du huske å sjekke hver adresse for å sikre at ita € ™ s riktig og inkludere returadresse. Et annet nyttig tips er å holde i adresseetiketter eller kutte håndskrevet returadresse når du mottar kort. På denne måten kan du legge den til i listen. Youâ € ™ ll vet hvem du skal sende kort til neste år og youâ € ™ ll har deres adresser hendig.

 Mens utvalg av kortene spesielt for hver person er gøy når du har tid og penger til å gjøre det, dona € ™ t la deg beholde en slik innsats eller kostnader for deg å sende julekort. Du kan velge fra esker med kort som tilbyr en rekke forskjellige bilder og meldinger, og kommer komplett med konvolutter. Eske kortene er vanligvis svært rimelig priset.

 Hvis du finner deg selv å gå tom for tid eller dona € ™ t ønsker å vente i kø på postkontoret, vurdere å sende e-kort i stedet for din vanlige julekort. Mange nettsteder tilbyr flotte hilsener elektronisk fra enkle hilsener til animerte og musikalske muligheter. Sende e-kort er også et godt valg hvis du befinner deg lite penger fordi mange nettsteder tilbyr en rekke gratis e-kort.

  •  Postlevering tendens til å avta i løpet av ferien, fordi det er en høyere etterspørsel.
  •  Hvis folk finner ut at de ikke har mye tid, kan de vurdere å sende e-kort i stedet for de vanlige julekort.
  •  Tema frimerker kan legge en ny dimensjon til dine julekort.
  •  Julekort kan være hjemmelaget.
  •  Send julekort tidlig for å sikre de kommer før ferien.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha