Hva bør jeg vite om Triathlon Training?

 Starter på et triathlon treningsprogram er en flott måte å hoppe starte alle nivåer av fitness. Ordet "triatleten" kan være skremmende for noen, men aldri redd. Uavhengig av kondisjon, bli en triatleten er mulig med riktig triathlon trening plan.

 Det første skrittet til triathlon treningsprogram ville være å bestemme et mål ved å finne et løp. Det finnes en rekke forskjellige raser. En sprint triathlon er vanligvis den korteste avstanden triatlon rase, i snitt en halv mil svømmetur, en 13-mile sykkel og en 3,1 mil å kjøre. Internasjonale eller olympisk distanse triatlon er doble distansen av en sprint. Så kommer en halv ironman eller halv-jern avstand fra en 1.2 mil svømmetur, en 56-mile sykkel og en 13,1-mil å kjøre. Ironman, eller fullstendig, er triathlon det dobbelte av avstanden til halv jern. Når et spill er valgt, kan triathlon trening begynne.

 En triathlon består av svømming, sykling og løping, så en kombinasjon av denne sporten i et triathlon fitness plan er viktig. Jo lenger den valgte rase avstand, vil flere uker med trening være nødvendig. I begynnelsen av et treningsprogram, er det første målet å bygge et godt fundament i noen idrett, for å starte med en lavere kilometer tenner, og som programmet utvikler seg, for å arbeide på de øvre tennene på kilometer rase. En enkel treningsplan består av to dager til hver av de tre idretter, der en dag i uka med hvile.

 Når du velger en rase, er klar over innholdet i dykk, som er involvert er, da dette vil kreve den type treningseffekten. Løp vil være enten et svømmebasseng eller et åpent vann svømme, som er gjort i en innsjø eller i havet. Et svømmebasseng, kan det være en fordel å delta i et basseng eller en triatlon program for å lære å telle runder og flytte av veggene så snart som mulig. For åpent vann svømmer, er det en fordel å øve svømming i åpent vann eller i det minste en lang løype og 50-meters basseng. En annen ferdighet som er nødvendig for åpent vann svømme vil være "oppfatning" som er å løfte hodet opp av vannet for å sjekke din retning og fremdrift mot bøyene blir markerer dykkekurs.

 Sykkelen øvelsen kan gjøres med en kombinasjon av stasjonære sykkel og vei sykkelturer. Det er viktig å bli komfortabel på veien med en sykkel før løpsdagen: bytte, få vann, og de grunnleggende reglene for kjøring med eller rundt andre.

 Som triathlon trening utvikler seg, er det viktig å få detaljene i løpet ikke blir adressert mens du arbeider med en sportsbil praksis en dag og en annen den neste. Her for å spille overganger og steiner. Øve endringen fra en modus til en annen er passende navnet overgang. I et løp, har hver triatleten hans / hennes egen overgang region for opprettelsen av alt som er nødvendig for å endre sport. Putting sykkel sko på våte føtter eller hvordan du kan endre dine våte klær diskret i en åpen plass er viktige deler av dette.

 A "murstein" er et begrep praksis hjelpe multippel sport med lite eller ingen tid i mellom. For eksempel, en tur / gå murstein gå for en fem-mil sykkeltur, og deretter gå av og gå to miles. Murstein er en viktig del av opplæringen for triatlon, som de simulere hva som vil skje i løpet av dagen av konkurransen og hvordan kroppen reagerer på endre muskelgrupper som brukes i hver idrett.

 Dersom bli en triatleten selvstendig virker overveldende, er det en rekke programmer, nasjonalt eller lokalt, triathlon programmer eller trenere som triathlon fitness planer som oppmuntring eller stimulans for å gå inn i verden av triatlon på sponsormeldinger. Hvis du setter ditt sinn til det, trening for en triatlon og delta, enten konkurrere eller bare å fullføre det, kan være en av de mest givende opplevelsene i livet ditt.

  •  En kvinnelig triatleten.
  •  Velge en god sykkel kan bety forskjellen mellom en rask og komfortabel kjøretur del av et triathlon og en elendig dag mener på sykkelen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha