Hva bør jeg vurdere når du kjøper en boks våren?

 Hvis youâ € ™ har lagt merke til at youâ € ™ re ikke så sunt som du noensinne sove, kan det være på tide å bytte ut madrassen og boksen våren. Selv om mange feilaktig tror en komfortabel madrass er nøkkelen til en god natts søvn i en boks våren faktisk utviklet for å fungere med madrassen for å gi deg en komfortabel søvn. Hvis ita € ™ s tide å bytte ut madrassen, bør du vurdere å kjøpe en madrass. Totalt sett er forventet levealder for en madrass og boks våren åtte til ti år. Når du kjøper en, må du finne ut hvilken som er mest behagelig for deg, størrelsen på settet, og hvor mye du har råd til å bruke.

 En boks våren tjener flere nyttige formål. For det første bidrar det til å heve sengen din til en høyde som er behagelig. Dernest, hjelper det å redusere slitasje på madrassen ved å absorbere opptil halvparten av kroppsvekten din mens du sover. Det gir også et fast og jevnt underlag for madrassen.

 Når du kjøper en boks våren og madrass, youâ € ™ ll ønsker å bruke mye tid på å sammenligne komfort nivå av ulike seng sett. Under et besøk til din lokale møbelforretning, dona € ™ t være redd for å legge seg ned og rulle rundt på varene. Du kan stum utgir seg for å sove i en overfylt butikk følelse, men dette er virkelig den eneste måten å sikre at du får et produkt som passer dine behov. Hvis du deler seng med en partner, bringe ham eller henne sammen.

 Hvis du er i et hus med små rom, trapper og smale døråpninger livet, må du huske å ta disse målingene når du gjør kjøpet. Det kan være svært vanskelig å manøvrere rundt trange hjørner en seng, så youâ € ™ ll ønsker selgeren å hjelpe deg å se etter splitt spiralfjærer og andre alternativer som gjør denne oppgaven enklere. Du dona € ™ t vil la det oppdage den splitter ny seng wonâ € ™ t passe på soverommet.

 Mange kjøpere ofte lurer på om det er en forskjell mellom en foundation og en boks våren. Mens boksen fjærer har spoler som fungerer med din madrass for å gi ekstra elastisitet, er en stiftelse en vanskelig plattform som bare hviler under madrassen. Begge kan betraktes som gigantiske støtdempere, imidlertid.

 Hvis youâ € ™ re kjøpe en boks våren og madrass, husk å tenke på kjøpet som en investering. Ita € ™ s godt å sammenligne din tid, men prøver ikke å fokusere på bare å finne den billigste varene. Det kan virke som en ny sengesett er svært dyrt, men du sannsynligvis bruke en tredjedel av livet ditt sover. Kjøpe en seng som passer dine behov er en investering i din generelle helse og velvære.

  •  En spiralfjær er en støttestruktur som er plassert under madrassen.
  •  Spiralfjærer synes lokker i form, og kan finnes i senger.
  •  Plattform senger ikke krever en boks våren for support.
  •  En boks våren er like viktig for en madrass i å gi en god natts søvn.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha