Hva bør jeg vurdere når du kjøper seriekabel?

 En seriell kabel brukes vanligvis til å koble sammen to enheter, slik at data kan overføres via seriell kommunikasjon. Før du kjøper en, er det viktig å først finne ut om enheten porter som er kompatible og via samme kabel type. Avstanden mellom de to enhetene må også vurderes, slik at du kan bestemme lengden på kabelen. Strukturen i en seriekabel bør også vurderes. Strukturen og lengden er viktige faktorer som ofte påvirker ytelsen til dataoverføringskabel.

 Den anbefalte standard 232 er en standard for seriesignaler og enkelt-ended binære data. Datamaskinen serielle porter vanligvis bruker denne standarden. Når du kjøper en seriell kabel, er det ofte lurt å sørge for at den støtter RS-232. Hvis kabelen støtter RS-232, er det mest sannsynlig til å jobbe, og er kompatibel med de fleste pc-er, gammelt og nytt.

 En seriell kabel kan operere på 100 prosent av kapasiteten bare opp til en viss lengde. Denne maksimale arbeidslengden fører ofte data skal overføres uten å miste informasjon eller hastighet. Hver lengde utover det maksimale arbeidslengde kan føre til tap av data eller en langsom forbindelse. Dette er grunnen til at det er nødvendig for avstanden til enheter som du kobler, og lengden av den serielle kabelen du anser som nødvendig. Hvis avstanden enhetene overskrider denne maksimale arbeidslengden, kan du finne mer spesialiserte typer seriekabler, eller du kan ta med de to enhetene tettere sammen.

 RS-232 seriekabler er vanligvis visse kontakter som forskjellige antall tråder avhengig av ønsket undergruppe av RS-232 kretser. Dine behov i seriekabel struktur vil i stor grad avhenge av hva slags utstyr du kobler til. En datamaskin-til-datamaskin-tilkobling er en annen type enn en kabeltilkobling mellom en datamaskin og en ekstern enhet, for eksempel en skriver, en skanner eller et modem. Sjekk ut de ulike konfigurasjoner av enhetene for å velge en kabel. Det anbefales også at du velger en kabel som er skjermet slik at du elektrisk støy, som kan redusere utstrålende kabel.

 Budsjettet er en annen faktor når du kjøper en seriekabel. Dette skyldes at i de fleste PC-oppsett med flere tilbehør enheter, er flere typer seriekabler ofte nødvendig. De fleste standard seriekabler kommer i rimelige priser i de fleste databutikker. Det finnes en rekke spesialiserte kabler, men som nullmodemkablene som kan være priset litt høyere.

  •  En vanlig type seriekabelen er den anbefalte standard 232-kabelen han fant portene er ofte på datamaskiner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha