Hva Cassata?

 Cassata er en standout dessert antas å ha blitt oppfunnet i Sicilia. Det er nå i den unike tilknytning til siciliansk mat, selv om de arabiske landene som handles med Sicilia kan ha blitt først utviklet. De arabiske ordene quasat og qashatah settes som "rund bolle", som noe ligner slutten formen cassata. To alternative ord i latin eller italiensk kan kobles til navnet på fatet. Caseata refererer noen dessert eller tallerken med ost og latin. Cassa som er italiensk for boksen, kan også ha noen relevans ettersom dessert er ofte laget i en rektangulær form.

 Ita € ™ s sannsynlig at cassata eller cassata Siciliana slik vi kjenner det i dag ble opprettet i løpet av tidlig middelalder, da araberne hadde regjeringens kontroll over Sicilia. I senmiddelalderen, nonner i Sicilia var vanligvis skaperne av dessert, og de ville selge denne deilige parabolen til lokalbefolkningen i samfunnet. Det er litt komplisert å gjøre dessert, spesielt hvis youâ € ™ ikke er vant til å jobbe med marsipan.

 Til dessert i seg selv er ganske lett å forklare. To lag med en gul hvit kake eller kjeks er gjennomsyret av brennevin. Appelsinjuice kan brukes i stedet hvis du ønsker å unngå alkohol. En blanding inneholdende Ricotta eller sitronskall, og enten vanilje eller sjokolade er plassert mellom lagene. Noen ganger er pinjekjerner innlemmet i fyllet, som er sammenlign cannoli. Kaken kan ha en mindre enn øvre lag nedre lag, enten det er fra tid til annen i en bolle med strimler av kjeks og deretter invertert for å skape en bolle-liknende utseende.

 Det hele blir deretter dekket med kake marsipan, selv om noen oppskrifter bruke fondant, med rosa og grønne farger kan farges. Etter at kaken er dekket, blir fersk eller konservert frukt tilsettes til toppen. Noen oppskrifter ringe for frosting kaken med rosa og grønt smør kremen av marsipan, som legger ekstra sødme til kaken.

 Den resulterende kaken er veldig rik. Faktisk, rikdom og komplisert montering resulterte i en kort forbud mot klostre gjøre dessert under Holy Week. Fordi det tar å sette sammen et par ganger, myndighetene i 1500s trodde nonnene ville bli distrahert av noe som gjør retten til å be, utføre andre oppgaver, og for å holde en god fastetiden feiringer.

 Noen kokker lage varianter av cassata og bruk av en is eller en gelato fylle i stedet, og det er enda flere gelato smaker kalt cassata, som har en kremet, sitron-flavored smak, og kan blandes med sjokoladebiter. Det kan være vanskelig å finne cassata i USA, men hvis du forberede en god italiensk-amerikansk bakeri, spesielt en som sicilianske desserter, kan du bare ha flaks og være i stand til å bestille

  •  I cassata, er ricotta en ingrediens i kremet farse lagvis mellom disker av kaken.
  •  Appelsinjuice kan brukes i å lage cassata.
  •  Cassata er tradisjonelt toppet med marsipan.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha