Hva Dental Biofilm?

 Dental biofilm er navnet gitt til kolonier av mikroorganismer som er en del av plakk. De fleste av disse koloniene er sammensatt av et bredt spekter av bakterier, alger, sopp og smuss, som er festet til overflaten toothâ € ™ s og dekket med et beskyttende lag av selvgenerert slim. Venstre alene, dental biofilm kan tannkjøttsykdom gingivitt og periodontal sykdom, som kan føre til slutt føre til tap av tenner. På grunn av det faktum at de genetiske egenskaper av bakteriekolonier festet helt annerledes enn i de frie bakterier, dental biofilm kan ikke lett behandles med tradisjonelle antibiotika. De fleste dental eksperter mener at beste biofilm blir fjernet fra tennene ved bruk av manuelle metoder.

 Det første trinnet i dannelsen av dental biofilm er etableringen av en flor eller en svært klebrig lag av proteiner fra spytt på overflaten av tennene. Neste, frittflytende substanser, slik som bakterier begynne å følge nettet. Av grunner ennå ikke fullt ut forstått av forskere, bekreftet at bakterier synes å oppføre seg annerledes enn gratis bakterier. De gir et signal som instruerer andre nærliggende bakterier til å opptre på en membran, også begynner å formere seg, forårsaker en koloni av mikroorganismer. Kolonien utskiller et slimlaget, i hvilken et beskyttende belegg foringsrør.

 Dannelse av kolonier av blomstring dental biofilm kan oppstå bare i løpet av noen dager. I de kommende ukene, kan biofilm begynne å trenge gjennom tannkjøttet, forårsaker gingivitt, en tilstand der tannkjøttet bli irritert og begynner å falle. Gingivitt kan føre til periodontitt, eller avansert tannkjøttsykdom, som kan føre til tap av tenner tid.

 Forskere har funnet ut at dental biofilm ikke responderer på behandling med tradisjonelle antibiotika. Mange mistenker at biofilmâ € ™ s slimlaget kan være å klandre for dette antibiotikaresistens. Dette slimet kan fungere som et skjold, hvor både narkotika og antibiotika har blitt funnet i sin egen antistoffer mot kroppens € ™ s hindrer angrep av mikroorganismer under den.

 Heldigvis dental eksperter mener at fjerning av dental biofilm under tannkjøttet er mulig. I stedet for den antibiotiske intervensjon, men fjerning av biofilm fra en tannpleier manuelt anses å være den mest vellykket behandling alternativ når biofilm koloniene betydelig avansert. Kanskje den mest effektive behandlingen av, men er forhindret. Regelmessig tannpuss, tanntråd og bruke munnvann kan bidra til å eliminere biofilm kolonier før de har en sjanse til å bli godt etablert.

  •  Bruk av tanntråd vil bidra til å fjerne biofilm kolonier før de er godt kjent.
  •  Den manuelle fjerning av biofilm av en tannpleier anses å være den mest vellykkede behandlingsalternativ for tilfeller av avansert dental biofilm.
  •  Regelmessig børsting av tennene bidrar til utviklingen av dental biofilm.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha