Hva det geografiske mobilitet?

 Geografisk mobilitet oppstår når produksjonen av varer i et geografisk område er flyttet til et annet geografisk område. Produksjonen av gods beveger seg fra sentrum og tilstand, og også andre land, avhengig av den enkle endrings ressurser steder. Slik som skiftende produksjonssteder, ansatte flytte, forårsaker enten en økning eller reduksjon av lokale folk. Befolkning og måle økonomiske rapporter denne typen mobilitet ved å studere et areaa € ™ s innvandring, utvandring og nettoinnflytting, nyttig for å bestemme de økonomiske konsekvensene av befolkningen mobilitet.

 Geografisk mobilitet refererer til omfordeling av økonomiske ressurser. Den er påvirket av mange faktorer, som ansatte flykter svake arbeidsmarkeder, på jakt etter flere muligheter i sterkere. Kostnaden for oppholds- og boligprisene i et geografisk område kan påvirke befolkningen, huseiere å selge dyre boliger, deretter flytte til et område der boliger er rimeligere. Mobilitet generelt øker i perioder med lavkonjunktur og avtar når økonomien er sunn, har en tendens til å følge arbeidsledighet og ikke bare vil ha på nasjonalt nivå, men på en global skala.

 Ved måling av geografisk mobilitet, eksperter ofte se til innvandringstall som en avgjørende faktor. Migrasjon refererer til folk flytter fra hjemlandet i et annet land og bosette seg der. En økning av innvandrere i et bestemt geografisk område kan føre arrangert for å flytte enkeltpersoner, som kan undertrykke lønn for de som i dag arbeider i den posisjonen. Fordi lønningene faller på et sted øker etterspørselen etter boliger, og dermed skyve husleier og boligpriser.

 Et annet mål på geografisk mobilitet av migrasjon, noe som betyr at en person flytter ut av et fellesskap, region eller land i et annet liv. Kan ikke støttes av infrastrukturen fra migrasjon av store byer ødeleggende virkninger på nasjonale myndigheter, skoler og offentlig service systemer, som følge av en økning i befolkningen. Hvis folk går til et fellesskap, mangel på arbeidskraft dukke opp, slik at selskaper, for eksempel sykehus underbemannet eller kaste forårsaker selskaper på grunn av tap av kunder. Fra migrasjon til liknende effekter som innvandring på den lokale infrastrukturen, som fører til kollapse på grunn av tap av ressurser.

 Nettoinnflytting måler forskjellen geografisk mobilitet av innvandrere og utvandrere av et område over en periode. Positiv nettoinnflytting betyr at flere mennesker inn i landet, mens en negativ migrering balanse viser flere folk forlater et land. Nor måling gir spesiell grunn for årsaken til innvandring eller utvandring. Denne målingen er nyttig for å bestemme den potensielle effekten innvandrere har en viss geografisk plassering.

  •  Når selskapene et skift i plasseringen av produksjonen, kunne skiftarbeidere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha