Hva du bør gjøre og ikke før du blir gravid

Gud har velsignet kvinner med eksepsjonell og ekstraordinær gave -Gi føde et barn. Men det er tilfeller der en kvinne ikke kan bli gravid, enten på grunn av helse eller genetiske problemer. Hvis du tenker på å generere helse, og du kan bli gravid naturlig uten å ta medisiner eller bruke infertilitetsbehandling.

Korte perioder med tre til fire dager kan hjelpe en kvinne blir gravid. Denne periode kalles eggløsning. Hvis en kvinne har sex med en mann før, under og fter eggløsning, det er sjansene for å bli gravid. Dette er imidlertid bare mulig dersom eiendeler og aludables sæd i kontakt med egg. Dermed den første faktoren som spiller en rolle i den naturlige svangerskapet er mannen-kvinne forhold for perioden for eggløsning.

Det er noen eksterne årsaker som kan lette graviditet. Hvis kvinnen tar koffein stadig bør du la den. Koffein kan øke sjansene for infertilitet eller en problematisk svangerskap, eller enda en spontanabort.

Tar narkotika eller alkohol reduserer sjansen for å føde. Stoffer som kokain, kan marihuana påvirke egget. For mye alkohol kan føre til hormonelle desiquilibrios. Røyking er enda mer alvorlige konsekvenser. Nikotin kan føre til dannelse av eggene ødelagt. Foruten regelmessig bruk av snus kan føre til utarming av egg helt. Det er viktig å fjerne disse skadelige elementer for å gjøre vei for en god graviditet.

En sunn og næringsrik diett regnes som nøkkelen til en sunn graviditet. En diett av frukt, grønne grønnsaker, nøtter og korn kan gjøre underverker hvis det blir tatt på alvor og ærlig. Frukt er høy i fiber, protein og vitaminer. Frukt som eple, druer, ananas, appelsin, jordbær og banan kan allerede bidra til å holde væsker i kroppen. Havregryn kan forbedre porteinas nivåer, karbohydrater og mineraler. Nøtter som mandler, cashewnøtter, valnøtter og aprikoser er sterk i fett, vitaminer og proteiner. Ojas grønne grønnsaker som salat, spinat, koriander og grønnkål øke vitaminer og proteiner i kroppen. Men vann er en viktig riquisitos som holder kroppen frisk og i stand til å bli gravid.

Endringer i rutinemessige liv for å sikre fullstendig eliminering av dårlige vaner, kan spise sunt næringsrik mat vektkontroll forbedre sjansene for å bli gravid.

Andre ressurser

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha