Hva en last DWI?

 DWI eller "kjøring i beruset tilstand" er en straffesiktelse der en person ble funnet å være drivkraften en motorvogn under påvirkning av alkohol, en kontrollert stoff, et annet enn alkohol eller narkotika en kontrollert stoff, eller en kombinasjon av disse. skal Effektene av berusende stoff være tilstrekkelig til å forårsake svekkelse av sjåføren fysisk og mentalt, påvirke beslutningsprosesser og personens evne til å styre bilen.

 Karakteristisk

 Vanligvis er det to måter en DWI kostnad er presentert. Den første kalles "per se", og er basert på observasjon av piloten av en rettshåndhevelse offiser under en edruelighet test. Den andre måten er basert utelukkende på alkoholpromille av driveren innhentet av en pusteprøve. Vanligvis, i USA en alkoholpromille på 0,08 eller høyere regnes som beruset. DWI lovbrudd bære samme bevisbyrde som andre forbrytelser, må påtalemyndigheten bevise elementer av ansvaret for svekket kjøring tilstand utover rimelig tvil.

 Typer

 Hver stat har sine egne lover om DWI lovbrudd. Avhengig av staten, kan belastningen bli kalt ved et annet navn som DUI "Driving Under the Influence" OWI "beruset operasjonen," eller DWAI "Nedsatt Driving." Statene har også sine egne veier edruelighet tester administreres, de spesifikke juridiske grenser for alkoholnivået, og hvordan andre situasjoner som mindreårige sjåfører og passasjerer i bilen er behandlet.

 Konsekvenser

 En DWI kostnad kan resultere i bøter inkludert opp til ett år i fengsel, bøter, samfunnstjeneste, suspensjon av lisens, rådgivning eller en kombinasjon av disse. Strafferammen vil ofte økes dersom sjåføren har en tidligere DWI overbevisning. I mange stater som New York, er det første CFA fører arrest betraktes som en forseelse, og ikke på den kriminelle registrering av aa driver, mens de påfølgende arrestasjoner er belastet som forbrytelse og vil vises på kriminelle poster. Å ha en DWI kostnad mot deg kan også påvirke andre aspekter av livet ditt, inkludert sysselsetting, relasjoner, prøvetid og barnepass ordninger.

 Betraktninger

 Hvis en sjåfør er måfå som nekter å samarbeide med politiet, kan straffen økes. Dette er vanligvis referert til som en "grov" DWI kostnad. Andre scenarier som vil føre til en alvorlig belastning å bringe inkludere forårsaker en ulykke, flyktet fra politiet, eller å nekte å ta en pusteprøve. I tillegg kan en beruset sjåfør som fører til alvorlige ulykker belastes med andre forbrytelser som hensynsløs kjøring, drap og uaktsomt drap.

 Etterspørsel

 En kostnad på CFA gjelder ikke bare for driften av en bil, lastebil eller motorsykkel. Andre kjøretøyer som CFA gebyret inkluderer scootere, båter og sykler. Sanksjoner kan også være stivere for sjåfører som kjører kommersielle kjøretøy, kjøring til formål relatert til arbeid, kjøring med barn i bilen, kjøring med inndratt eller opphevet lisens eller kjøring uten gyldig førerkort i det hele tatt.

 Effekter

 Før en sjåfør har vært dømt for nedsatt kjøring, vil Department of Motor Vehicles innlede forhandlingene om å suspendere personens lisens. Suspensjonen av lisensen er atskilt fra straffesiktelse brakt av statlige påtalemyndigheten. Når suspensjonen opphevet, vil personen ofte finne at det var flere restriksjoner på sin rett til å kjøre bil, og dets Bilforsikring priser har blitt påvirket av kriminelle anklager.

 Misforståelse

 Mange tror at en avgift på nedsatt kjøre er begrenset bare til de som har drukket alkohol. Dette er ikke sant. Drivere kan bli belastet med en DWI hvis det blir funnet å være påvirket av mange stoffer, inkludert men ikke begrenset til marihuana og andre gaten narkotika, metamfetamin, maling tynnere eller andre løsemidler som brukes til å oppnå høye, lystgass og reseptbelagte legemidler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha