Hva en overlock søm Do?

 Sergers ta lager av sterkt bånd kjent som pisk masker funnet på klær sømmer butikken kjøpte. Mange hjem kloakk overlock bruke i forbindelse med sine symaskiner.

 Poeng overlock

 Sergers bruke alt fra to til fem spoler av wire til å generere overlocksøm. Ved hjelp av bare to spoler skaper en smal møne og delikat finish, mens fem hjulene kan brukes på tunge stoffer som møbeltrekk og denim.

 Threading

 Fordi lock bruker flere spoler eller wire kjegler, tre maskinen kan være komplisert. Sy fortsatt flere stikkprøver for å sikre trådspenningen er korrekt innstilt.

 Bruke lock

 Sergers som symaskiner, har nålen, trykkfoten, fôr hund og en pedal som justerer syhastighet. Sergers har også et lite blad som er parallell med nålen; versjoner den av overflødig søm stoffet er administrert av maskinen. En liten skuff på forsiden av maskinen for å samle avfall og sønn.

 Vedlikehold

 Støv, nett og liten vev stykker kan sette seg fast i området nær bladet eller under klo. Bruk en liten børste til å rense disse ut. Bruk en parsimonious mengde olje på hjulene på maskinen, slik at den fungerer optimalt.

 Couture vs Serging

 En overlock kan brukes til å sy en hel plagg, så lenge stoffet som sømmen er en to uferdige kanter. Serge alle de rå kantene av stoff som rakner lett å gjøre det lettere å arbeide med som du syr. For glatte stoffer, sy før surjeter rå kanter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha