Hva er Adobe Building?

 Adobe konstruksjon er navnet vanligvis gitt til bygging av leire som brukes primære byggemateriale. Folk bygger hus fra jordveier siden antikken, og det er en vanlig metode for bygging i mange regioner. Skitten er vanligvis kombinert med noe som binder sammen og deretter tørket i solen. Adobe konstruksjonen er i hovedsak knyttet til den sørvestlige delen av USA og Mexico. Urfolk i områder som tradisjonelt har støttet seg på adobe konstruksjon, og mange mennesker som bor der fortsatt bruke denne byggemåten.

 Den grunnleggende ideen om å ta skitt og danner det inn i murstein går så langt tilbake som bygging av de egyptiske pyramidene, og denne type bygg er svært vanlig i mange deler av Afrika. Når de spanske kolonistene kom til Amerika, fant de at urfolket der bruker veldig lignende metoder for konstruksjon, selv om de WERENA € ™ t stole på murstein. Strukturene ble konstruert ved stabling for å tørke slammet til en viss høyde, så akkumuleres mer. Den spanske tok mors oppskrift for leire og kombinert med ideen om bruk av murstein.

 Det er mange enkle metoder for adobe konstruksjon. I noen tilfeller, materialene som brukes, mursteinene blir gjort tilgjengelig på byggeplassen. Slammet vil vanligvis bli plassert i en form og tillatt å tørke, og deretter ved hjelp av en mørtel som slam stablet opp på strukturen av huset. Fordi strukturene er bygget opp, blir de ofte inneholder elementer av tre konstruksjon i kombinasjon med adobe stabilitet, spesielt for takene. En endring i den gamle adobe konstruksjonen av metode er bruk av asfalt i leireblandingen, karakterisert ved at steinen er mer vannavstøtende.

 Boliger og andre bygninger laget av adobe har noen fordeler. For én ting, adobe konstruksjon resulterer i strukturer som har en tendens til å være kul i sommer, og dette gjør dem populære i varmere klima. Ita € ™ s også generelt sant at mange mennesker i miljøbevegelsen i favør ulike former for adobe konstruksjon. Dette er blant annet fordi det ikke? € ™ t stole på syntetiske materialer og dels fordi det ikke? € ™ t bruke så mange tømmerressurser.

 Det er også noen ulemper å adobe. Med mindre folk bygger husene selv, som faktisk er ganske vanlig, vil de betale en masse penger generelt å bygget en adobe hus. Det er mye arbeid som kreves for å bygge opp en adobe struktur, og prosessen er generelt ansett for å være vanskelig. Også tar ofte mye lengre tid å bygge enn tre boliger med adobe.

  •  En mann som arbeider på et byggeprosjekt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha