Hva er Advertainment?

 Advertainment underholdning innhold produkter, tjenester eller fremmer bildet av en merkevare. Som en form for markedsføring kan gi unik tilgang til noen demografi og markeder. Brukere kan engasjere seg med det uten klar over at det er reklame materiale, og i andre tilfeller finner de underholdning verdt annonsering. I tillegg er de utsatt for en rekke eksempler på produkter og tjenester Oppbygging av assosiasjoner til et bestemt merke eller et selskap som oversette til fremtidige inntekter for selskapet.

 Mange medieformater er egnet for Advertainment. Selskaper kan spill, filmer, kort serie, interaktive nettsider og diverse andre medier for brukere. Innholdet er vanligvis ganske oppmuntrende brukerne begynner å samhandle. Posisjoneringen av merkene er subtile, fordi selskapet ikke ønsker å ta oppmerksomheten bort fra det underholdning med påtrengende materiale da dette kan fremmedgjøre forbrukerne.

 En bil selskap, for eksempel en kort web-serie der karakterene handle ut en thriller eller en spion plot. Underveis kan de engasjere seg i noen biljakter i forskjellige biler produsert av selskapet. Brukerne vil se flere eksempler på selskapets produkter i høy ytelse situasjoner og kan begynne å assosiere selskapet med stilen og tonen i serien. For en ung befolkning med interesse for actionfilmer og projeksjonen av en hofte eller tøft bilde, ville Advertainment bygge positive merkeassosiasjoner, og forbrukerne kan se for selskapets produkter for fremtidig kjøp av biler.

 Opprettelse av Advertainment krever nøye håndverket. Hvis reklame er for opplagt, kan det være en avkjøring for seere som ikke ønsker å føle når de ser på hans omfattende kommersielle. Selskapet bør også tenke på hva slags bilde de ønsker å sende kampanjen og ulike tie-ins. Et selskap med et rykte for familievennlige produkter og tjenester, for eksempel, ikke ønsker en frekk annonsekampanje som kunne slukke fornærme kunder.

 Reklamebyråer kan tilby sine tjenester under Advertainment og kan også kontrakt med andre selskaper for å møte behovene til sine kunder. Noen selskaper kan gjøre bruk av børsnoterte kunstnere i prosessen. De kan være kjente skuespillere og filmteam kjent for å ansette en bestemt stil hvis de ønsker å lage en web-serie for å appellere til en bestemt demografisk. Slike kampanjer kan også bruke popstjerner, kjente tiltrekke designere og andre høyprofilerte tall i salen og holde oppmerksomheten deres.

  •  Advertainment reklamer for biler kunne inkludere en forfølgelsesscene.
  •  Advertainment selskapene ofte gjør filmer, korte serier og andre underholdningsmedier.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha