Hva er alternative medier?

 Alternative medier er generelt ansett alle typer media som ikke er under kontroll av en forretningstransaksjon eller syndikat, eller en offentlig etat. Denne formen for tradisjonelle medier som aviser og blader, og radio, fjernsyn og engasjerende filmer. Alternative medier kan også involvere nyere medier nettsteder, e-bøker og e-magasiner, streamet lyd og video, eller andre medier som er funnet på nettet.

 Den viktigste funksjonen til alternative medier er et annet perspektiv at det som blir presentert i media for å gi under kontroll av en regjering eller et stort konsern. På ett punkt alternative medier var også kjent som kontra kulturell eller underjordiske medie vilkår at mediene bidro til å identifisere muligheter for delte ulike synspunkter og ideer utenfor mainstream media. Dette krever ofte tenker når andre medie alternativene var uvillig eller ute av stand til å tilby disse avvikende posisjoner lik tid med synspunkter som ble holdt på en større skala.

 Mens alternative medier har vært i århundrer, gjorde konseptet ikke begynne å dukke opp som en spesifikk form for media kommunikasjon til midten av det 20. århundre. Som sosial uro ble mer fremtredende i noen land, folk med alternative synspunkter på spørsmål som rase, religion, livssyn, legning, politisk og sosial organisasjon begynte å bruke små presser til å lage sine egne publikasjoner. Brosjyrer, aviser, magasiner og til slutt gi et grunnlag for hva som ble raskt identifisert som en utkant media, som refererer til det faktum at disse synspunktene er generelt ikke holdt av flertallet av befolkningen. Den 1960A € ™ s alternative medier har forgrenet fra trykte publikasjoner til inkludering av lavt budsjett filmer, samt selvstendige radio- og TV-sendinger ble syndikert på lave frekvenser medier.

 Mange alternative mediepublikasjoner begynne sitt liv på shoestring budsjetter som gjør det nødvendig å uttrykke den mest kostnadseffektive måten å spre og bruk av materialet. Over tid, en rekke av disse publikasjonene alternative underjordiske eller bygge betydelige leser baser, og er i stand til å øke størrelsen og kvaliteten på arbeidet deres. Andre fortsetter å publikasjoner som tjener en nisje base av lesere og fortsatt jobber med relativt få ressurser.

 En av nyvinningene i de senere år, bruk av Internett som en form for alternativ media. Mens underground radio, fjernsyn og filmer har eksistert i flere tiår, har etableringen av alternative nettsteder som fokuserer på visninger minoritets i politikk, musikk, mote, livsstil, og andre områder proliferated. I dag er det mulig å finne disse adressene online nesten umiddelbart noen ide, konsept eller råd ved å gjennomføre søkeord søk ved hjelp av en pålitelig nettleser. Denne elektroniske medier fortsatt mulighet for ulike synspunkter og ideer som er enten oversett utforske media, tilby eller motta relativt lite oppmerksomhet fra de mer tradisjonelle medier.

  •  Filmene er en form for alternativ media.
  •  Alternative medier er også nyere medier nettsteder, e-bøker og e-tidsskrifter.
  •  Alternative medier, inkludert magasiner.
  •  Tradisjonelle utsalgssteder som aviser kan bli vurdert alternative medier.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha