Hva er Amygdala omskolering?

 Amygdala veksling refererer til omprogrammering noen av hjernen som er ansvarlig for frykt svar som angst og stress. Disse programmene bruker mind-body øvelser, avslapping teknikker, visualisering og bevisst kontroll av sinnet til den komplekse kretser i hjernen som er ansvarlig for å omgå frykt svar. Amygdala omskolering lærer folk hvordan emosjonelle minner lagret i denne delen av visningen hjernen annerledes. Den kan brukes til post-traumatisk stresslidelse, angstlidelser og symptomer på kronisk tretthetssyndrom.

 Amygdala er en oval del av Braina € ™ s limbiske system, kalt den emosjonelle hjernen. Den er knyttet til hjernestammen og regulerer fysisk frykt respons ved å øke hjertefrekvensen, respirasjon, blodtrykk, adrenalin og svette. Denne klimaanlegg frykt respons i amygdala kan finnes i tusenvis av arter, inkludert frukt fluer, og blir ansett som viktig for å overleve.

 Forskerne fant hjernen reagerer på angst og stress gjennom komplekse kretser som kanaler og lagrer minner, både bevisste og ubevisste via to forskjellige ruter. Når en mann blir konfrontert med fare, øyne eller ører raskt lærte om trusselen i thalamus, som skiller overføre informasjon i to nervebaner. Denne prosessen skjer automatisk og vanligvis uten bevisst tanke.

 Oppfatningen av fare er på reise til hjernebarken, der informasjon om fare blir tolket fra tidligere erfaringer, en prosess som et sekund eller to kan ta. En advarsel gjelder også umiddelbart fra amygdala til hjernestammen, hvor kroppen reagerer ved å slippe stresshormoner og økt respirasjon og puls i forberedelse til å kjempe eller flykte. Amygdala reagerer instinktivt som en overlevelsesmekanisme og doesnâ € ™ t stole på å lære å utføre sin funksjon.

 Amygdala omskolering bruker bevisst tankene til hjernen rewire og angstreaksjoner som endrer skje automatisk. Folk som bruker amygdala omskolering teknikker kan prøve meditasjon, visualisering, eller bevisst tankemønstre endrer hvordan frykt tolkes i hjernebarken. Disse programmene tar sikte på å reversere det ubevisste frykt respons i amygdala ved å skape nye minner som ikke fører til fysiske tegn på stress.

 Nevrologer tror at denne prosessen er vanskelig, fordi frykt responser representerer en primitiv funksjon essensiell for overlevelsen av en art. De mener at disse svarene var sparker hardt fast i hjernen når tidlig mennesker står overfor rovdyr. I den moderne verden, hvor det er en konstant trussel mot overlevelse vanligvis ikke finnes, kan frykten respons begrense en persona € ™ s evne til å utføre under stress, eller etter en traumatisk hendelse som spilles i minnet.

 Noen som lider av post-traumatisk stress lidelse kan ha fysiske reaksjoner når de ser noe som utløser minner om den traumatiske hendelsen. Ubevisste minner som er lagret i amygdala sende varsler til hjernen i en brøkdel av et sekund, noe som gjør det vanskelig å kontrollere bevisst tolkning av en opplevelse å unngå denne reaksjonen. Krigsveteraner, ofre for seksualisert vold og ofre for kriminalitet ofte lider av PTSD. Leger funnet noen suksess med beta-blokkere, som ville være i stand til å kontrollere alvorlighetsgraden av symptomene.

  •  Amygdala omskolering er en behandling for krigsveteraner som lider av PTSD.
  •  Samarbeide Evnen til amygdala og hukommelsen kan være avgjørende for å overleve.
  •  Amygdala er ansvarlig for frykt responser som forårsaker angst og stress.
  •  Amygdala, en del av Braina € ™ s limbiske system, kan omskoleres til å håndtere visse følelser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha