Hva er anvendelser av Pulsatilla i homøopati?

 Pulsatilla i homeopati er et middel vanligvis laget av blomstene på Pasque blomst, også kjent som vinden blomst. Det har tradisjonelt vært brukt siden antikken for å gjøre ekstreme endringer i humør balanse. Det er også brukt for gynekologiske klager, respiratoriske og øyeinfeksjoner og behandle fordøyelsesproblemer. Pulsatilla Homeopati sies å være den beste i pasienter som svingte raskt, emosjonelt reaktive og mest komfortabel i nærvær av andre. Det kan vanligvis gis til kvinner og barn.

 Pasque blomster anses innfødte Europa. Pasque blomster er tenkt å ha en lang historie med bruk, og kan dateres tilbake til gresk og romersk tid som en behandling for overdreven emosjonalitet. En av de vanligste plantenavn, vind blomst, er det sagt at de raskt skiftende stemninger av dem som middel er egnet speil. Homeopat Samuel Hahnemann begynte å bruke Pulsatilla i homeopati i 1805. Han mente at blomstene kan brukes til å kurere for god for gynekologiske og fordøyelses forhold som hoste, forkjølelse og bihulebetennelse mote.

 Homeopati vanligvis brukes utvannet versjoner av naturlegemidler. Som mange andre homøopatiske midler, er Pulsatilla ikke antas å inneholde komponenter i selve Pasque blomster. Disse midler er ment å støtte helse ved å støtte fysisk funksjon og stimulering av egne regenerative krefter i kroppen.

 Bruken av Pulsatilla i homeopati er ofte anbefalt for behandling av kvinnelige lidelser, inkludert problemer med menstruasjon. Det kan bidra til å avlaste de fysiske og følelsesmessige symptomer på premenstruelt syndrom. Det kan også bidra til å berolige tretthet, dårlig fordøyelse og morgenkvalme symptomer som kan følge med graviditet. Den brukes til å hjelpe med problemer under fødsel og mange homeopater har funnet det nyttig middel for å snu en seteleie barnet i mors liv.

 Hoste, forkjølelse og øyeinfeksjoner kan også dra nytte av bruk av Pulsatilla i homeopati. Utøvere av homeopati kan foreskrive denne medisinen til å behandle styes, konjunktivitt eller øyeinfeksjoner som forårsaker opphopning av grønn puss. Den kan brukes for hoste og forkjølelse som produserer gult eller grønt slim behandles, og kan noen ganger bli administrert for behandling av influensa. Det anbefales for behandling av smertefulle bihulebetennelse, spesielt for hodepine, rennende øyne, og gule mucus oppstå.

 Kvalme, oppkast, fordøyelsesbesvær og diaré er alle sagt å dra nytte av behandling med Pulsatilla i homeopati. Pasienter som opplever mest egnet for bruk av Pulsatilla å berolige fordøyelsessystemet, tørr munn uten tørste, ledsaget av enten en motvilje eller en uvanlig trang til mat.

  •  Pulsatilla kan hjelpe noen kvinner lider av premenstruelt syndrom og andre menstruasjonsproblemer.
  •  En homeopat kan foreskrive Pulsatilla å behandle et tilfelle av influensa.
  •  Pulsatilla kan brukes godbit styes.
  •  Pulsatilla blomster anses innfødte Europa.
  •  Pulsatilla kan brukes til å behandle rosa øye.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha