Hva er Apricot Cake?

 Aprikos kake er en type av kaken med aprikoser i blandingen eller anordnet på toppen. Både ferske tørkede aprikoser, og formen kan brukes i kaker, men vanligvis friske aprikoser tilsettes til toppen av kaken før baking. Aprikos kake inkluderer vanligvis smaker som kanel, sukker og vanilje.

 Aprikoser er frukt som ligner en fersken og er i samme slekt av frukt, sammen med plommer, nektariner og moreller. Huden av en aprikos kan være hvilken som helst farge fra gul til orange, og dette kan være en måte for å fortelle kvaliteten av frukten. Generelt bør den blekere aprikos hud unngås, sammen med eventuelle aprikoser med knust eller skrukket hud. Apricot har store steiner i sin kjerne, som lett kan fjernes når frukten er moden. Huden av en aprikos er myk og fløyelsaktig, og kjøtt bør være ganske fast, men ikke hardt.

 Cake stammer fra gamle egyptiske, greske og romerske samfunn og er en populær dessert i Vesten i århundrer. Det ligner på brød, men søtere smak, og inneholder ofte egg i blandingen. Romerne er den eldste sivilisasjonen kjent for å ha laget fruktpaier, ofte ved hjelp av ingredienser som rosiner i blandingen. Dette er egentlig opprinnelsen til aprikos kake, selv om det ISNA € ™ t kjent som romerne brukte aprikoser spesifikke. Vanligvis er det kaker laget ut til å være veldig søt, ofte innlemme eller tykk sjokoladeglasur blid smak. Kaker er spist på mange festlige anledninger, for eksempel bursdager og bryllup.

 Aprikos kake kan være på mange forskjellige måter, med samme metoder annen frukt kake. Mange kaker, for eksempel et tynt lag av fast på midten av to deler av kaken, og dette kan gjøres med aprikos jam. Andre måter å lage aprikos pai med å blande tørket eller friske aprikoser i røren og lagdeling av friske aprikoser på toppen av kaken. Inkludert aprikoser i kaken batter er mer av en tradisjonell stil frukt kake, mens de lå på toppen er en mer dekorativ tilnærming.

 Noen generelle resepter må modifiseres for å inkludere aprikoser, men de fleste vil fungere godt. Ingrediensene til en aprikos kake kan self-raising mel, smør, sukker, egg, vaniljesukker og kanel. Blandingen ble kombinert og ble deretter bakt i en ovn.

  •  Noen oppskrifter ringe for tørkede aprikoser aprikos kake som skal legges til blandingen.
  •  Friske eller tørkede aprikoser kan aprikos kake.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha