Hva er Astat?

 Astat semimetallic oksyder er et grunnstoff som er tilordnet halogenene i det periodiske system. Den radioaktive og ustabil, med en halveringstid på omtrent åtte timer. Som et resultat av ustabilitet, er underlig dette elementet; Selvfølgelig finnes om en unse av dette element til enhver tid, noe som gjør den til den mest sjeldne naturlig forekommende element. Det er også mulig å lage dette element, og at forskjellige isotoper i et laboratoriemiljø ved å bombardere vismut med alfa-partikler.

 Fordi Astat er så sjeldne, det har ingen kommersielle programmer. Forbrukerne sannsynligvis aldri samhandle med det, selv om forskere ofte gjør. I likhet med andre elementer, er gjenstand for omfattende forskning i laboratoriet innstillinger siden forskere er interessert i mer informasjon om alle stoffer som kan finnes vært på jorden. Noen forskere mistenker at isotoper av elementet kan være nyttig i medisinsk bildediagnostikk kan være, spesielt Astat 211. korte liv av dette elementet gjør det til en utfordring å studere, fordi det er vanskelig å få, og det tar ikke lang tid.

 Selvfølgelig Astat verden har blitt funnet i uranmalm. I ren form, ser ut til å ta på seg en solid state, og det synes å være mye kjemiske egenskapene til jod, dele et nært beslektet element. Forskere tror, ​​for eksempel at Astat kan akkumuleres i skjoldbruskkjertelen som gjør jod. Elementet har et atomnummer på 85, og er identifisert i det periodiske system som har symbolet. Det er den tyngste av de halogener.

 Oppdagelsen av Astat ble kunngjort i 1931 av Fred Allison og EJ Murphy. I 1940, har et team av forskere i California klarte å skape isotopen 211; Kreditt for denne oppdagelsen går til DR Corson, KR MacKenzie, og Emilio Segre. Elementet Navnet er avledet fra det greske astatos betyr "ustabil".

 I likhet med andre radioaktive elementer, er Astat en fare for menneskers helse. Det kan være stråleskader på cellene i mennesker som er utsatt til årsaken uten tilstrekkelig beskyttelse. Heldigvis, forbrukere generelt ikke trenger å bekymre deg for dette fare på grunn av sjeldenhet, og i laboratorier, til folk som jobber med elementet får opplæring i håndtering av radioaktivt materiale. Fordi det kan samle seg i skjoldbruskkjertelen, folk som jobber med Astat være spesielt forsiktig rundt det å sikre at de ikke er langsiktig skade på kroppen sin.

  •  Det er mulig å lage Astat ved å bombardere vismut med alfapartikler.
  •  Astat har et atomnummer på 85, og det er identifisert i det periodiske system av elementer med symbolet på.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha