Hva er Baby Doll?

 En babydoll er en type undertøy består av en kort topp, vanligvis spare lårene eller bare såvidt nådd lårene, og ofte et par matchende undertøy. Babydoll kan direkte referere til korte kjoler bæres av de fleste baby eller barn dukker for unge jenter. Ellers er de fleste hevder at baby doll ble gjort populært av filmen Babydoll utgitt i 1956.

 Filmen spilte Carroll Baker og omtalt henne i flere korte sportsbiler. Stilen ble da nesten umiddelbart populær som et nødvendig undertøy element for kvinner. Babydoll ble raskt brakt massemarkedet, vist i undertøy avdelinger i varehus og undertøy boutiques mye. Vanligvis den første baby doll var mye mer beskjedne enn de som er tilgjengelige i dag. Det er vanligvis laget av polyester, nylon, eller bomull.

 I dag vil du fortsatt finne det oftest i babydoll syntetisk. Polyester og nylon er populære valg. Noen er svært ren, forlater lite til fantasien, og mange har ulike deksler. Bånd, buer, fuskepels eller blonder kan dekorere babydoll, og de kommer i omtrent alle tenkelige farger. Ofte tanktoppen er erstattet med spaghetti bånd, kan binde seg til babyen dukken på forsiden, og viser en stor del av magen, og det kan ha en innebygd BH støtte for større bryster.

 Noen versjoner av babydoll er bare en kort nattkjole, og kan utføres enkelt uten medfølgende truser. Av og denne formen for chemise eller babydoll varmt shorty nattkjole. Baby doll er behagelig å ha på, spesielt i enklere former når den er laget av bomull, er det kjøligere på varme kvelder. Det meste, skjønt, er den babydoll forbundet med erotikk og regnes undertøy heller enn standard, mer utilitaristisk natta slitasje.

 Du kan babydoll stiler funnet på omtrent alle varehus, og de vil variere i kvalitet og pris. Velge ett avhenger mest av personlig smak og om du helle mer mot komfort eller retning av å gi en romantisk setting med klær. Noen kunstferdig trimmet babydolls kan være litt ubehagelig, spesielt når materialet er billig, eller baby doll er billig gjort. Hvis youâ € ™ re velger en babydoll for behagelig nattøy, ser minst mid-priset seg og sikkert føle listverk for å se om det vil vise seg å ripe eller kløe.

 Unge jenter med korte kjoler kan lages i babydoll stil. Disse er vanligvis laget for baby eller smårolling og kan buste shorts eller tights er gitt. Theyâ € ™ re ansett lett, spesielt for de som fortsatt er i bleier, fordi du dona € ™ t må kle barnet for å få bleie. Dette kan være en morsom stil for unge mennesker. Tipsene generelt forskjellig fra voksen dameundertøy stiler, med cap eller lange ermer.

 Babydoll stil topper er også populært blant kvinner, spesielt når paret med leggings. Stilen virker en utvekst av japansk street style, som understreker spesielt barnslige klær for kvinnelige tenåringer og unge voksne. Slike modeller ble omtalt i sesong tre av TV-serien Americaâ € ™ s Top Model, og synes å ha popularisert utseendet i USA.

  •  En form av babydoll, som er som en kort nattkjole, er kjent som en undertrøye.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha