Hva er bakhodet?

 Bakhodet er den delen av hodeskallen eller skallebenet på baksiden av hodet i bunnen av halsen. Dette cup-formet bein har en åpning som kalles et hull kalt foramen magnum. Dette hulrommet kan stå i forbindelse med hjernen, resten av kroppen.

 Innenfor foramen magnum til den bakre delen er det en rekke strukturer gjennom den, for eksempel medulla oblongata og hjernenerver. Den forlengede marg er den nedre del av hjernestammen, som forbinder hjernen med ryggmargen. De hjernenerver opprinnelse i skallen, trådlignende fibre som mottar elektriske signaler. Disse nervene deretter filtrere impulser til riktig område, slik at kroppen kan reagere på ytre stimuli.

 Det er også fremspring og forhøyninger på ryggraden. Like bak foramen magnum er avrundet forgylt kalles occipital squama. Utsiden av squama er der flere livmormuskulaturen feste hodet til halsen. Innenfor squama fire kanaler kalt Fossae å huse lillehjernen. Lillehjernen av kontroll hjerner ansvarlige bevegelser.

 For foramen magnum er henvist til basilaris del av bakhodet tett område. Dette området ligger i nærheten av baksiden av sphenoid bein, som bidrar til å definere åpningene for øynene. Som bein alder, bakhodet og sphenoid stivne sammen for å danne et ben.

 De laterale sider av bakhodet er plassert på motsatte sider av hodet og danner sidene av foramen magnum. Det er avrundet tilkoblingsdelen, eller cusps på sidene av nakkeknøl eller ryggvirvel at ryggvirvlene av halsen til hodet. På bunnen av hver knokkelen er det en liten kanal eller kanal som hypoglossus nerve, også kjent som huser den tolvte hjernenerven.

 Det er to vinkler på den bøyde ben kalt sinnet. Den overlegne, eller øverste hjørne festes til parietalbena som gjør sidene av hodet. Disse beina deretter flette på toppen av skallen. Hvis benet alder fusjonere parietalbena.

 De lavere eller dårligere hjørner av huset til bakhodet tverr bihulene. Åpning av de tverrgående bihulene som gjør det mulig å flyte blod fra hodet til nesen. Disse lavere delene er også festestedet for mastoid. Mastoid er en konisk åskam hvor du skal feste musklene i kjeven og halsen til hodet.

  •  Den skålformede occipital har en åpning for foramen magnum.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha