Hva er Ballet stillinger?

 Ballett stillinger er begynnelsen av undervisningen i ballett. Men tidlig ballett stillinger ved uerfarne dansere representerer sjelden mestring. Ballett stillinger er knyttet fot og armbevegelser, og danner grunnlaget for mer vanskelige bevegelser. Det virker som de første ballettposisjonene ville være lettest å mestre, men det er faktisk den vanskeligste. Oppnå perfekt form i første posisjon i føtter og armer, gir bedre tekniske ferdigheter i andre ballettposisjonene.

 Den første av de ballettposisjonene til føtter plasserer hælene sammen. Tærne blir viste seg for formålet med den ballettdanser å oppnå en vinkel på 180 °. Oppnå denne økningen tar arbeid, og er nødvendig for å bruke ballettdanser på hoftene. Det er ikke en naturlig stående posisjon, men alle gode ballettdansere må beherske oppmøtet å bli vurdert for stillinger i ballett selskaper. Når stede er perfekt, knærne er bokstavelig talt back-to-back.

 For de fattige, de første ballettposisjonene bøyde armer med hendene tett sammen rett foran nedre bekkenet. Håndflatene vender opp og fingrene gir en svak kurve. Albuene er litt bøyd.

 Den andre av de ballet føtter stillinger holder 180 ° brannvern, men frem i avstand fra hverandre omkring en fot. Armene er bøyd opprettholde posisjonen, men hendene er nå litt lengre fra hverandre. Hver hånd er øverst på hvert lår.

 I den tredje posisjonen føttene, holde føttene 180 ° stige. En fot er plassert foran den andre, med hælen på hver fot sitter i midten av den andre. Den venstre armen peker rett fra skulderen med hånden flat, flaten ned. Den høyre armen heves og bøyd over hodet, med håndflaten vendt mot toppen av hodet.

 Fjerde posisjon utgjør bare en liten endring i den tredje stilling. I stedet for hælen treffer midten av den andre foten, er det en avstand på omkring en fot mellom disse. Den høyre arm forblir den samme som i den tredje posisjon, men den venstre arm til hoveddelens bøyning, noe som er en halvsirkel foran høyre bryst.

 Femte posisjon beveger begge føttene. Målet er å holde vinkelen på 180 ° sammen med føttene. Hælen på en fot innrettet til tå av den andre. Begge armer er nå over hodet i en bøyd stilling. Den venstre armen er nøyaktig plassert som den høyre armen er plassert i ballettposisjonene tre og fire.

 Hver av ballettposisjonene, lærer en elev å inkludere balanserer i toe sko, gjøre knebøyninger, og bøyer seg frem og baksiden av overkroppen. Slikt arbeid tar vanligvis sted i det tøffe løpet ballett klasse. Stillingene blir deretter brukt gjentatte ganger i koreografi.

  •  Ballettposisjonene er grunnlaget for senere, mer avanserte teknikker.
  •  Ballett, som fikk popularitet i Frankrike, er en form for scenekunst.
  •  Studentene lærer ballett tradisjonelt den mest vanskelig å mestre posisjoner først.
  •  Det er fem grunnleggende stillinger i ballett.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha