Hva er Bamboo Rice?

 Bambus ris er ikke spesifikke raser av ris, men heller en kort korn hvit ris som har blitt behandlet med saften av unge bambus planter. Mens fresing risen er lagt til, klorofyll fra bambus. Denne prosessen fører til at risen til sitt høye innhold av vitamin B, og gir det en smak og aroma som minner om Jasmine grønn te.

 Et karakteristisk blek grønn, bambus ris er ikke teknisk anses sushi ris, men er noen ganger brukt for sushi å gi farge til sushi ruller. Det bør ikke kokes som vanlig sushi ris. For matlaging, må være 1,5 kopper vann tilsettes til hver 8 gram, av ris. Etter det kokte som vanlig, men fikk i 20 minutter etter matlaging.

 Bamboo ris kan serveres som en asiatisk stil risotto, eller en siderett på kokk ønsker å legge en særegen notat av farge til et måltid. Etter at den er kokt, ris er vanligvis fuktig og klebrig. Noen asiatiske markeder bære denne varianten, og det kan også fra postordrekataloger eller mat spesialitet dagligvareforretninger er bestilt.

 Jade fargen på ris kan utfylle mange forskjellige typer måltider, og kan være en fest for øynene som et bidrag fra en velduftende aroma og delikat smak. Mens risen er ofte en ubemerket del av et måltid, vil bambus ris føre gjestene å ta notis av sin subtile smaken og attraktiv farge.

 Kokker som ønsker å eksperimentere med bambus ris ønsker å prøve serverer den med stek i stedet for hvit eller brun ris. Rice tilbyr en unik visuell kontrast med den rosa fargen på laksen, eller den gyllenbrune fargen på koteletter. Faktisk kan den brukes som en erstatning for hvit ris i nesten hvert måltid gir en festlig preg til måltidet presentasjonen.

  •  Bamboo ris har en smak og lukt som minner om jasmin grønn te.
  •  Hvit ris behandlet med bambus juice er bambus ris.
  •  Bambus.
  •  Bambus ris er noen ganger brukt for sushi.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha