Hva Er Bar loven?

 Bar Law refererer til organiserte systemer, noe som gjør de fleste av de som ønsker å være advokater må passere før de lov til den juridiske profesjon. Bestillinger råde over hele verden. Vanligvis tellere krever en advokat for å studere jus, og en bar eksamen må være bestått før de blir godkjent for praksis. Advokater som praktiserer loven under søylen som regel å gjennomføre periodiske undersøkelser for å fortsette sin praksis. De fleste land administrere ensartede bar eksamen for alle regioner. Andre land er bar kvalifikasjoner regional lov må besluttes, som i USA, der advokater bar eksamener av staten der de har tenkt å søke om å ta akseptert. De fleste stater har imidlertid velge å skreddersydde eksamener for bruk flere stater.

 Bar loven har fått navnet sitt fra rettssalen. I en rettssal, er baren barrieren som skiller de som er involvert i en bestemt sak av tilskuerne. På den ene siden av baren, er dommer, jury, saksøkere, tiltalte og advokater lov, og den andre siden er for de som ikke deltar i en sak. På et tidspunkt advokatene ble vanligvis referert til som advokater. Til syvende og sist, de fleste foreninger av advokater som er godkjent til praksis kom til å bli kjent som tellerne.

 Bar loven ikke bare involvere regionale og nasjonale foreninger, samt internasjonale advokatforeninger. The International Bar Association, for eksempel, er et konsortium av flere tellere rundt om i verden. IBA hjelper progressive tenkning i loven for å forenkle verden, og bidrar til å gi en fri flyt av juridisk informasjon fra en pult til en annen.

 I USA, bar foreninger finnes på statlig, nasjonalt og føderalt nivå. Vanligvis må potensielle advokater gå av foreningen deres spesifikke tilstand. En stat foreningen kan imidlertid hører til og bruk av materiale fra en nasjonal forening som American Bar Association. Regjeringen har sin egen forening, kalt Federal Bar Association, som han brukte til å støtte og trene advokater til å representere den amerikanske regjeringen og arbeidet med saker knyttet til avdelinger, etater og juridiske systemer innenfor den føderale regjeringen.

 Tellere var sjelden før 19-tallet. Visse områder av land hadde Bar Association, men de var unntaket. Tilbake i 1800, mange advokater var i stand til å etablere en praksis med lite formell utdanning eller rettslige krav uten betydelig suksess. Det ble alt forandret av det 20. århundre, men når tellere vokste i primærfaktor, og kom til å bli sett på som akseptert standard for godkjenning av advokater. I dag, pulter stor makt innenfor den juridiske verden. Så ofte de beholder retten til å håndheve ulike advokater fra praksis. En advokat eller ha hadde trukket sine juridiske rettigheter er kjent som blir disbarred.

  •  "Bar Law" kom fra fordelingen av tilskuerne til deltakerne i en rettssal.
  •  Bar loven har fått navnet sitt fra rettssalen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha