Hva er Baseball Styrke Conditioning?

 Baseball Styrke condition er en sports-spesifikke treningsprogram som brukes til å øke bat fart, treffer makt, kaste hastighet, og for å forebygge skader. Det er forskjellige bodybuilding som det er et komplett program spesifikke målene for bedre ytelse på baseball-feltet og bruk av vekter er bare en del av det. Styrke condition er ikke alltid legge bulk eller opprette svulmende muskler, men heller styrker og hones muskelgrupper. En styrke conditioning program for baseball består vanligvis av fire ulike faser av trening: off-season, tidlig pre-season, sen pre-season og i sesongen.

 Off-season fase, som navnet antyder, finner sted etter baseball sesongen avsluttes. Mens denne opplæringen gir inntrykk av at vil skje konkrete condition øvelser, er off-season delen av programmet faktisk nedetid. Under baseball spillere har en tendens til å matbehov ved å spise godt balanserte måltider, og vanligvis inneholder lett trening, som jogging, i hans rutine. Det er egentlig ikke en vanlig trening diett.

 Tidlig pre-season trening markerer den virkelige starten på en baseball styrke conditioning program, og ofte skjer om seks uker før sesongåpningen. Denne fasen vil være generell opplæring, slik som kardiovaskulær trening, stretching, kaste, og hans touch. Ideen er å gi spilleren et fundament av balansert conditioning at kroppen hans får tilbake inn i rytmen av baseball-spesifikke bevegelser - og klar til å delta mer intensiv trening. Condition i denne fasen vil veldig gradvis, ved hjelp av øvelser og oppgaver som ikke er uttømmende, men heller laget for å fungere på fleksibilitet, bevegelse av muskler, og generelle baseball ferdigheter av kaste, slå, og Fielding.

 Sen pre-season baseball styrke condition er den mest intense perioden med trening før starten av sesongen. I USA har store ligaene, er dette den delen de fleste fans identifisere seg med utstillingen spill i Arizona og Florida. Spilleren når vanligvis sitt høydepunkt på dette stadiet og vekttrening er en viktig komponent, som utøveren til å utvikle maksimal styrke ved hjelp av vekter. Denne styrken vil gjerne konsentrert i kjerneområdet av overkroppen og gir spilleren en bedre sjanse til en rask reaksjon og bevegelseshastighet. Dette er fordi betingede musklene svarer raskt. Kombinasjonen av kraft og hastighet vil da slå til makten - som brukes for å kaste, slå, og kjører.

 Baseball sesongen styrke conditioning generelt rettet nådd på å opprettholde topp ytelse av baseball løpet av sen pre-season trening. Vekten opplæringsdelen av condition fortsetter gjennom hele sesongen, og er kombinert med øvelser designet for å holde baseball-spilleren passer for rask respons og eksplosive bevegelser. Mens komponenten vekttrening er sjelden sett av fansen, kan svaret bli sett boring på baseball-spill, som fans møter opp tidlig nok. Selv spillere casually i pre-game batting praksis økter kan forekomme, de er faktisk opptatt av å opprettholde reaksjonstiden og den eksplosive kraften ved å ta batting praksis av levende pitching, basen kjører simulering, og arbeid innen skuespill og forsvar.

  •  Condition for krukker, sammenlignet med de andre spillerne, er ofte de mest strenge.
  •  Styrke kondisjonering kan anvendes for å øke svingkraft.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha