Hva er Bayesiansk Econometrics?

 Bayesiansk økonometri er en statistiske og matematiske metoder for å løse problemer basert på tro forskeren som et forventet utfall, i stedet for bare å stole på informasjon fra dataene tilgjengelige bevis. Dette er basert på forutsetningen om Baye teorem, som er en matematisk formel som brukes til å vise en pre-eksisterende hypotese hvor ideer støttes av bevis. Det er en form for subjektive resonnement som understreker forsker innledende tro og bruke bevis til konklusjoner basert på den første overbevisning form.

 En av de grunnleggende elementene i Bayesianske økonometri er at Bayesianske prinsipper er basert på betinget sannsynlighet. Det vil si at sannsynligheten for en hendelse som er så opp i første omgang basert på betingelse av at en forutgående hendelse fant sted på scenen foran den. Formelen for dette er at en mulighet deles på begge arrangement med sannsynligheten eller tilstand som den første hendelsen fant virkelig sted.

 Betinget sannsynlighet som en funksjon av bayesiansk econometrie er et forsøk på å bedre modellere den virkelige verden i beregningen av graden av sannsynligheten for fremtidige hendelser. Det er avhengig av sannsynlighetsfordelinger, disse ulike nivåer av usikkerhet i stedet for bare ren tilfeldigheten, som baserer fremtidige avgjørelser beregninger. Dette betyr at Bayesian econometrics tar en mer bevis støtte tilnærming som utgangspunkt, ved å forsøke å kvantifisere graden av tro eller tillits individer har i et resultat som input for å forutsi den faktiske utfall. Dette er viktig i økonomiske områder som forbrukertilliten, som gruppe håp har en stor innvirkning på hva de skal gjøre med virkeligheten.

 Utilstrekkelig data er ofte et problem vektet statistiske beregninger som forsøker å meningsfulle resultater og bayesisk regresjonsanalyse tilbyr en løsning. Det gjør estimater av forhåndsinformasjon innspill i beregningene. Denne tilnærmingen, som før bruk funksjoner tetthet komme bakre tetthetsfunksjonen har potensiale til å levere mer nyttige løsninger på problemer.

 Bayesisk metoder ikke brukes ofte, men av flere grunner. Det er vanskelig å formelt erklære de personlige visninger av en befolkning og form dem til et meningsfylt matematisk fordeling. Beregning av faktiske utfallet av fordelingen er også åpent for tolkning, og de oppnådde resultatene har verdi bare hvis du er enig med tro og antagelser som brukes til å begynne med. Økonomer også Bayesianske økonometri for mye på teori og teknikk, og ikke nok på utvikling av denne teorien i retning av dagens økonomiske modeller som prøver de reelle hendelser og trender å forutsi målrettet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha