Hva er Besom lommer?

 Besom poser poser som er kuttet sydd inn i et plagg, på plass. De forverrer kanter eller løper gjennom spalten lomme. Denne kant kan være i form av en ytterligere strimmel av stoff, eller søm. Broom Posene er ofte funnet i plagg, for eksempel tuxedo jakker og menns bukser, men kan justeres i nesten alle klesplagg.

 Poser på fritidsklær, slik som de baklommer av denim jeans er kjent som set-out. Dette er fordi de er på utsiden av plagget og sydd rundt hele kanten. Broom poser, på den annen side, er kjent for å bli anvendt, siden de er bundet til, danner et punkt like sys i plagget ved sin øvre kant.

 Den forsterket søm eller kant langs åpningen av en kost bag kan ta ulike former. Det kan være en funksjonell søm; en dekorativ stripe av stoff, slik som satin; eller en mer forseggjort dekorativt mønster for klær. En silkebånd er mest brukt i røyking jakker, jakker eller menn, for en mer formell utseende. Broom poser kan ha en klaff og knepping ved åpningen, eller kan rett og slett ren.

 Det er også mulig å ha en dobbelt kost pose, karakterisert ved at to strimler av forsterkede kanter. Den første strimmel er langs kanten av posen som skal åpnes, og den andre er like over den. Når posen er lukket, vil den doble kosten vises som to linjer som er parallelle med hverandre.

 Broom Posene er bundet heter alternativt Welt, bakgrunnsmusikk, eller Reece poser. Dette er oppkalt etter en symaskin, utviklet i 1958 av John Reece, var det i stand til å feste posen, kutte ut åpning for det, og sy den øverste kanten alt i en syklus. Reece var en fransk-kanadisk som Reece Corporation, grunnla en sy virksomhet. I 1991 hans selskap fusjonert med AMF sydd produkter til industrielle symaskiner å levere moteindustrien.

 En ulempe med kosten lommen er at det ikke er funksjonell som en set-out lomme. Delvis er dette på grunn av manglende overflate langs den nedre kant av posen. I tillegg er den indre foring er vanligvis laget av tynt materiale, for å opprettholde den gode utseende av et plagg. Dette begrenser evnen til å holde gjenstander eller til å motstå gjentatt vasking. Derfor Besom lommene sydd mest for utseende enn funksjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha