Hva er Biguanider?

 Biguanider er en klasse av viktige kjemikalier som omfatter farmasøytiske legemidler. Metformin, anses å være den mest foreskrevne anti-diabetiske legemidlet er i denne klassen. Det er også et medikament for behandling av malaria som proguanil kalles et biguanid. Denne klassen av forbindelser har blitt opprinnelig avledet fra det franske syrin anlegget.

 Diabetes mellitus er et syndrom av sykdommer som omfatter et overskudd av glukose i blodet. Ekstremt høye nivåer kan føre til koma og dødelig. Type 1-diabetes er en autoimmun sykdom. I det, må pasienten € ™ s bukspyttkjertelen nok insulin, og underskuddet deretter overvinnes gjennom injeksjoner eller en automatisk pumpe. Med type 2 diabetes, cellene har evne til å reagere på insulin tapt.

 Type 2-diabetes er ofte korrelert med fedme. Livsstilsendringer som økt mosjon, diett modifisering og vekttap, noen ganger for å kontrollere denne sykdommen. Svangerskapsdiabetes kan oppstå under svangerskapet. Prediabetes er en tilstand der en person har forhøyet blodsukker og er i faresonen for å utvikle type 2 diabetes.

 Paradoksalt blodsukker kan være lav nok til å også være svært farlig og føre til koma og død. Denne tilstanden kalles hypoglykemi. Dette er spesielt et problem for personer som er insulin til diabetes, men det er også en side-effekt i en rekke anti-diabetiske legemidler.

 I det siste, ble forskjellige typer av biguanider behandling av diabetes, men alle unntatt en av de medisinske produkter også funnet å være toksisk for bruk. Over tid har stoffet metformin blitt stoffet for behandling av personer med type 2 diabetes. I motsetning til andre anti-diabetiker medisiner, som kan føre til vektøkning, har ikke dette produktet bivirkning. Det kan føre til vekttap og senker nivået av fett og kolesterol i blodet. Dette stoffet forårsaker ikke hypoglykemi.

 Metformin har vist at en reduksjon i dødelighet av diabetes, primært ved å redusere hjertesykdom og slag. Den eksakte mekanismen er uklar. Den primære effekten av biguanides er Livera € ™ s produksjon av glukose, som nivåene av fastende glukose i morgen for å redusere påvirkning. Disse forbindelser har også øke opptaket av glukose ved muskelceller, for derved å senke nivåene i blodet.

 En ytterligere virkning er å redusere graden av insulinresistens i kroppen. For eksempel vil diabetikere som tar insulin redusere sine nivåer av insulin terapi. Dette gjelder også for type 1-diabetikere. Metformin er ofte kombinert med andre anti-diabetes medisiner, for eksempel sulfonylurea.

 Prediabetes behandling er en annen funksjon av metformin. Denne forbindelsen er også ofte brukt polycystisk ovariesyndrom. Den brukes for dette formål, fordi denne sykdommen er assosiert med økt insulinresistens. I behandlingen av denne tilstanden, kan metformin forårsake uregelmessig menstruasjon og øke sjansene for graviditet.

 For de fleste bivirkningene av metformin er mindre, spesielt i forhold til de andre biguanides. De består hovedsakelig av fordøyelsesproblemer, noe som reduserer vanligvis etter at en pasient har vært på stoffet for et par uker. En alvorlig bivirkning er melkesyreacidose, som sjelden og det meste i eldre mennesker nyresykdom, hjertesvikt eller lungesykdom. Slike mennesker bør ikke ta metformin.

 I tillegg til behandling av diabetes, er et biguanid brukt som en av de anti-malariamidler. Proguanil er tatt på forhånd av reisende for å hindre den fra å få sykdommen. Vanligvis er dette stoffet tatt med et annet legemiddel som er effektiv mot malaria.

 Biguanidforbindelse anvendes som et desinfeksjonsmiddel. Polyaminopropyl biguanide en rekke applikasjoner som et antimikrobielt middel. Disse spenner fra bruk i kontaktlinseløsninger for bruk i svømmebasseng som et alternativ til klor. Det er ansett å være ikke-irriterende for huden eller øynene.

  •  Personer med blodsukker problemer bør holde et tett øye med blodsukkeret.
  •  Bijuanides kan brukes som et medikament for malaria.
  •  Svangerskapsdiabetes kan oppstå under svangerskapet.
  •  Fedme og diabetes er økende folkehelsespørsmål i USA og noen andre industrialiserte land.
  •  Polyaminopropyl biguanid desinfeksjonsmiddel og kan brukes som et alternativ til klor i svømmebassenger.
  •  Biguanides brukes til å behandle diabetes.
  •  Ekstremt høyt eller lavt blodsukker kan føre til koma.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha