Hva er biler av flåten?

 Hver dag på veier og motorveier, ser vi en rekke biler som har grafikk og firmanavn på dem. Når en bedrift eller virksomhet har flere versjoner av samme bil, blir de kalt «flåte biler". Mens mange grafikk, andre flåtekjøretøy utøver veiene uten synlige merker. Flåte biler blir også kalt "firmabil".

 Definisjon

 Bilpark er sammensatt av to eller flere biler som eies direkte eller leases av en bedrift eller offentlig instans som brukes til å frakte ansatte på arbeidsoppgaver. Det finnes tilfeller der et selskap gjør en ansatt å bruke bil for forretnings- og personlige forhold.

 Flåte biler brukes av virksomheter som benytter en salgsorganisasjon, kommuner og offentlige etater, ideelle organisasjoner, offentlige tjenester og logistikkfirmaer.

 Produsenter

 På grunn av det store volumet av biler som kan selges på en gang, de fleste av auto produserer og forhandlere konkurrere for business flåten. Selv om flåten kan bestå av så lite som to biler, de fleste forhandlere vurdere en virkelig kommersielle flåten er 10 biler eller mer. Produsenter vanligvis tilskriver et registreringsnummer i flåten til selskaper som kjøper 10 eller flere kjøretøyer. Tallet gir kjøpere muligheten til å kjøpe eller leie på betydelige rabatter.

 De tre amerikanske bilprodusentene opprettholde aktive komponenter flåten salg. Bilprodusentene, men er stadig mer klar over fallgrubene utleieflåten eller selge restbalanseførte verdien av disse kjøretøyene er lave og påvirke generelle inntrykk merkede forbruker og modell.

 Et selskap må bestemme seg for en rekke faktorer som for eksempel en høy årlig kjørelengde og slitasje å ta beslutningen om å leie eller kjøpe sine biler rett og slett.

 Fleet Management Solutions

 Et foretak som har flere biler i sin flåte logistikken må være på plass for å håndtere et stort antall kjøretøyer. Noen selskaper outsource sin tjeneste og biladministrasjon til tredjepart, men de fleste vedlikeholde sine egne flåter.

 Flåten ledere er ansvarlig for den daglige driften av firmabiler, de sikkerhets- og driftsinstruksjoner, driver opplæring, vedlikehold og reparasjon av biler, og kjøp og leasing.

 Bedrifter bør også kontinuerlig overvåke forsikringskostnader og gass for å holde sine flåter på budsjettet.

 Trender

 En aktuell trend mange bedrifter nå bruker er å ha en "grønn" bilpark. Bedriftene vil grønt for å spare penger på drivstoff, hjelpe miljøet eller bli behandlet som «gode samfunnsborgere."

 Grønne flåter er sammensatt av hybrid, elektrisk, diesel rentbrennende, naturgass eller eksperimentelle biler som kjører på hydrogen.

 Flåten salg til private kjøpere

 Når et kjøretøy blir fjernet fra en park, er det vanligvis solgt til en grossist, som selger auksjonshuset eller en privat forbruker. Selv om disse bilene er bare noen få år, og mange gode kjøp eksistere, må forsiktighet skje innen ett kjøp.

 Flåte biler generelt har høy kjørelengde og overdreven slitasje når de går ut for å leie eller videreselges. Det er viktig å få en rapport av bilen og inspeksjon vedlikehold av en klarert mekaniker før du kjøper en av disse bilene. Mange bil auksjoner er holdt i flåten, men ikke gi private kjøpere muligheten til å gjøre omfattende forskning på biler de tilbyr for salg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha