Hva er Black Hat?

 Hvitt symboliserer godhet og renhet i noen kulturer, mens det motsatte, svart, står for det onde. I USA ble denne symbolikken inkludert i sjangeren TV og film kalt Western. I disse viser, kan kostymer ofte hjelpe seerne enkelt identifisere helten og skurken ved å gi den tidligere en hvit lue og sistnevnte en svart lue. Fra denne foreningen for praksis som bryter normer og retningslinjer, eller som kom begrepene "white hat" for ortodokse, respektabel og legitim praksis eller praksis i tjenesten eller god og "black hat" utøvd ondskapsfull.

 En henvisning til de gode gutta, hvit lue hadde mye mer penger i lang tid. Nylig har imidlertid Black Hat sett en økning i bruk som det har kommet for å referere til to typer mennesker: ett i feltet av søkemotor optimalisering; den andre på området datasikkerhet. I en verden av SEO, er det visse praksiser som ble utviklet for å bevisst forvrenge og undergrave muligheten for søkemotorer å sette pris på artiklene slik de er utformet. Disse metodene inkluderer tittelen tag stuffing og stabling, maskering, spamdexing, link gårder, gratis for alls og kretser-kort sagt, noen praksis eller teknikken ikke tar sikte på betrakteren, men ved å påvirke evalueringen av søkemotorene 'the Verdien av sidene og manipulere sidens søkemotor rangering.

 I feltet for datasikkerhet, svart lue hackere eller crackere trenge datasystemer og nettverk uten tillatelse. Selv om motivasjonen er forskjellig black-hat hackere kan bryte seg inn i systemer med den hensikt å forårsake skade, bare fordi de kan, eller på vegne av en rekke årsaker, enten politisk eller sosial Sluttresultatet er vanligvis noe destruktivt. Black hat hackere kan stjele informasjon, ødelegge filer i offentlig eller til andre hackere publisere utnytte uten advarsel systemansvarlig. De kan også utløse en rekke datamaskin skadedyr, inkludert spam, virus og ormer eller fjerne kopibeskyttelse.

 Svart lue operasjoner kontrasteres ikke bare med hvit lue, men også med grå cap. Grey hat henviser til en hacker som ikke faller pent inn i svart lue eller hvit lue kategori. En grå lue kan for eksempel brudd på et system uten tillatelse eller kjennskap til eieren-en svart lue praksis, men ikke skade eller faktisk patching sikkerhetsbrudd innsjøen i den hvite hatten riket. Fordi deres aktiviteter ikke er godkjent, selv om de egentlig ikke passer inn med den hvite hatten kallenavn.

  •  Black hat hackere eller kjeks, trenge datasystemer og nettverk uten tillatelse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha