Hva er bølge?

 Korrugerte metall er tilgjengelig i ark med bølgete kanter, ser lik potetgull bølgete. Dette produktet brukes i byggeprosjekter for tak eller kledning. Bølgeblikk tak bygget i mange år, og dette materialet alltid populært på grunn av sin holdbarhet. Den er lett og økonomisk å installere, og kan brukes på næringsbygg og boliger. Denne type taktekking materiale svært holdbare og kan støtte mye vekt uten knekking.

 Korrugerte metall ytterkledning kan være for industribygg, samt i boliger. Det er også kjent som "arkitektonisk opprydding." Huseiere er imponert av det faktum at korrugerte metallprodukter kan komme med garantier opptil 50 år produsenter. Hus i kystnære områder er mer sannsynlig å bruke bølgeblikk, fordi det er en fuktbestandig materiale. Han utfører også godt i miljøer hvor det er fare for sterk vind, opphopning av snø eller uvær.

 Korrugerte metall ytterkledning er et brannhemmende materiale brannsikkert. Det er et godt valg for områder utsatt for termitt angrep. Forbrukerne setter pris på den lave vedlikeholds alternativet, og installere rimeligere enn andre byggematerialer som stein, stukk eller betong. Dette produktet kan også resirkuleres, og dette faktum gjør det attraktivt for huseiere som ønsker å gå "grønn".

 Det er noen ulemper for bruken av bølgemetallkledning som byggemateriale, skjønt. Det er å frembringe en energikrevende produkt. Videre må produktet være jordet når den er installert for å unngå elektrisk støt.

 Korrugert metall ytterkledning kan være laget av aluminium eller stål. Aluminium er materialet av valget i områder nær sjøen, fordi aluminium reagerer med fuktig, salte luften aluminiumoksid. Resultatet er et meget slitesterkt belegg som tetter metallprodukt og beskytter sliter-tid. Aluminium er et mykere metall enn stål, kan det bli skadet under haglstormer.

 I områder som er utsatt for hagl stormer, er korrugerte metall ytterkledning laget av stål et bedre valg. Det er mindre sannsynlig å bli skadet når truffet av hagl enn aluminium. Denne type av veggkledning kan ruste tid, men det er mulig å forlenge levetiden av produktet ved hjelp av et korrosjonsbestandig belegg.

  •  Med sine bølgete kanter, krympe synes rippled chips.
  •  Korrugert metall blir brukt som en kledning for industrielle bygninger, fordi det brannsikre.
  •  Bølge er et populært valg for taktekking på grunn av sin holdbarhet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha