Hva er Bohemian Grove?

 The Bohemian Grove er en eksklusiv privat leiren ligger i nærheten av Russian River i Monte Rio, California. The Grove er trolig best kjent for sin årlige sommerleiren, som inkluderer en massiv samling av de rike og mektige i Amerika. Fenomener på Bohemian Grove er omgitt av mystikk, til tross gjennomtrenging av flere journalister og dokumentarfilmskapere. Mysteriet rundt den årlige sommerleiren har tiltrukket seg mye oppmerksomhet til Bohemian Grove, sammen med store mengder spekulasjoner.

 2700 hektar stor tomt tilhører offisielt til Bohemian Club, en eksklusiv privat menns klubb som ble stiftet i San Francisco i slutten av 1800-tallet, ble klubben stiftet i utgangspunktet av journalister, men det ble raskt gjennomtrengt av eliten av San Francisco, som ønsket et nettsted som skal brukes for å finne utilsiktet flukt i tillegg til den sentrale klubb i San Francisco. Medlemmene begynte å kjøpe opp land i nærheten av den russiske elven, og det første møtet fant sted i sommer 1899, etter invitasjon.

 Personer som ønsker å gå inn i Bohemian Club må være sponset av to eller flere eksisterende medlemmer. De må også betale en heftig start avgift, sammen med den årlige medlemsavgiften. Medlemmer av klubben som holder sitt medlemskap i god stand i over 40 år som er kjent som den "gamle garde", og de har krav på visse privilegier ikke utvides til andre medlemmer av klubben. Utvilsomt en av de største privilegier alle er en invitasjon til Bohemian Grove, som ligger på 20 601 Bohemian Ave i landlige Sonoma County.

 Medlemskap i Bohemian Club garanterer ikke en invitasjon til sommerarrangementer. Det er to forskjellige leirer, ett i juni som vanligvis bare deltok ved Californians, og ett i juli som inkluderer medlemmer fra hele verden. På disse leirene er det et utvalg av forestillinger, taler og innsidehandel ritualer inkludert "Kremasjon of Care" seremoni, der deltakerne symbolsk forsvinne bekymringer i verden.

 Symbolet for Bohemian Grove er en ugle, og en gigantisk statue av en ugle står vakt i leiren. Motto for leiren er "Veving edderkopper kommer ikke hit", en referanse til konvensjonen til å forlate problemene i verden utenfor, inkludert forretningstilbud, utenfor. Faktisk, så man skulle tro på et møte i landets elite, deriblant flere tidligere presidenter, en stor del av virksomheten og politicking går på Bohemian Grove.

  •  Uglen er symbolet på Bohemian Grove.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha