Hva er brann Egress?

 Egress er definert som en start eller en måte for avreise, og varmeeffekten er mer spesifikt definert som metoder for konstruksjon permisjon under en brann. Det finnes lover på kommunalt, provinsielle og føderalt nivå for å avgjøre hvilke standarder en struktur må oppfylle for å bli betraktet som trygt for nødutgang og kan bidra med en rekke etater med disse lovene. De kan også være variabel avhengig av plasseringen, og etterlevelse av disse lovene kan bli evaluert av ulike instanser, som for eksempel brann i USA, Occupational Health and Safety Administration, avhengig av hvilken type bygning eller struktur. I tillegg kan bygninger styres mer enn en type komponent og produksjon er mulig under andre katastrofer, naturlige eller kunstige for utdata som skal styres.

 Brann exit standarder har utviklet seg over en betydelig periode, tidsbestemt, og ofte på grunn av massive branner der folk ikke overlever. Som nevnt ovenfor, må bestemmes mange forskjellige etater feil studert mennesker flykte sannsynligheten for at det som er nødvendig for å tillate folk trygt kan generere en struktur. Det ville være vanskelig å avfyre ​​alle av de spesifikke utgangsfunksjoner, men det er en rekke konsepter som byggeforskrifter vanligvis deles for å hjelpe mennesker ut av en bygning som på en sikker måte i tilfelle av brann.

 Noen av disse funksjonene inkluderer utgangene er tydelig merket, slik at folk vet hvor du skal gå for å forlate hvis en brann skjer. I de fleste bygninger, bør det være minst to utganger, og det bør være mer som okkupasjon i å bygge høyt. Nødutganger seg selv er vanligvis bygget med materialer som tåler brann i en time til to timer, og de kan aldri være utilgjengelige eller låst. I en rekke bygninger, bør dørene arena € ™ t utganger være tydelig merket, slik at folk panikk ikke blir forvirret og går i feil retning.

 Siden utganger kan omfatte går ned, er det ofte spesifikke standarder som må eksistere i trapperom. Trapper bør være godt opplyst og trapper av en viss lengde kreves rekkverk. Et tilleggskrav i nødutgangen standarder typiske alarmer, som bidrar til å holde folk informert om det er en brann i fremgang.

 Vanligvis hva Byrået skal bygge kode i en stat eller land, sjekk om en bygning kan tilfredsstill nødutgangen standarder. Når bygninger er utformet, bør arkitekter og andre til å huske hver kode, slik at en bygning inspeksjon vil passere. Med jevne mellomrom kode kan endre de nye standarder, som bare endringer i en del av de kommersielle / industrielle bygninger kan kreve spesielle behov. Alternativt kan eierne av en bygning bli bedt om å ta sine strukturer inn kodet som de er noe som nødutgangen unngår gjør.

 På en mindre skala nødutgangen kan også bety at utviklingen av exit-strategier i hjemmet før du forlater huset under en brann. Det er lurt å dette og utvikle lokale brannvesen kan være svært nyttig i denne forbindelse. Sikre at alle har en plan på plass i tilfelle brann i et hjem virkelig kan redde liv, særlig praktisert og utgående strategier fra tid til annen.

  •  Hver dag rommet må være en måte at folk kan la naturen i tilfelle brann eller andre katastrofer.
  •  En utgangsdør er en stikkontakt utformet slik at sikker evakuering av en bygning under en nødssituasjon.
  •  Konstruksjoner må oppfylle visse juridiske standarder for brannsikkerhet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha