Hva er Brick fugemasse?

 Brick fugemasse er et beskyttende belegg påført ytre murstein overflater, slik som skorsteiner, vegger, eller uteplass. Fordi murstein består hovedsakelig av naturlig leire, pleier det å ha en svært porøs overflate. Hvis fuktighet siver inn i murstein tid, kan forårsake skade ved frysing eller temperaturendringer. Brick kit holder vannet ute og hindre sprekker og andre tegn på skade, som ikke bare påvirker utseendet på et hus, men kan potensielt påvirke den strukturelle integriteten.

 Den fuktighet som bidrar murstein skade fra forskjellige kilder. Regn kan trenge inn i murstein og tegl kan tiltrekke naturlige fuktighet fra fuktige luften. Klimaanlegg kondens eller lekkasje kan trenge gjennom murstein fra inne i huset eller utenfor. Tette eller ødelagte takrenner kan tillate regnvann løp til veggene i huset ned, forårsaker mursteinene til høye nivåer av fuktighet.

 Så snart fuktighet i stein, kan steinen kan føre ekspandere og krympe på grunn av naturlige fryse-og-tine-sykluser i løpet av året. Denne utvidelsen og sammentrekningen setter press på klossene som fører til sprekker og splitting. Uønsket fuktighet kan også være gjennom murstein og inn i huset fra trebjelkene struktur, noe som fører til råte og mugg. Denne typen usynlig vann forkorter livet av strukturen og kan bidra til usunn mugg inne i veggene i huset.

 Installatører av søknaden murstein kit bruker grunnleggende maleteknikker. Murstein foring er som regel forsynt med en gjennomsiktig overflate, noe som kan bli børstet eller rulles på overflaten av stenene og mørtel. En maling spray bidrar til å fremskynde murstein impregnering prosess for større strukturer.

 Noen maling og primere inneholder murstein kit, mens andre ikke gjør det. Huseiere som planlegger å male murstein må først bruke en murstein kit og vent til den tørke før maling eller grunning. Det er også nyttig å ha på seg en maske eller hette mens søknad murstein kit, spesielt når du bruker en maling sprayer.

 Eksisterende murstein overflater skal rengjøres og preparert for murstein kit kan med hell brukes. Støv og skitt kan fjernes ved trykkspyler eller makt. Blekemiddel kan være nødvendig for å fjerne formen, og for å unngå å bli tilbake når tetningsmidlet er påført. Hvite striper eller salt av kalsium på klossene, som er kjent som et resultat av dette kan fjernes ved vasking av for hånd eller ved hjelp av en høytrykksspyler.

  •  Brick kit på utvendige murstein overflater.
  •  En blekemiddel og vann for å drepe mold og mugg.
  •  Murstein fugemasse kan påføres med pensel.
  •  En trykkskive kan brukes til å rengjøre murstein.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha