Hva Er Brown Rice korn?

 Brun ris er en frokostblanding frokost mat hovedsakelig laget av brun ris, ofte i enten bakt eller kremet form. Det er allment anerkjent for sitt næringsinnhold, som er høy i både fiber og viktige vitaminer og mineraler. Brun ris, kan korn kommer i mange forskjellige former. Noen ganger blir det servert kald, akkurat som alle andre korn-baserte frokostblandinger. Når varmt blir ofte sammenlignet med havregryn eller kremen av hvete, i hvert fall i presentasjonen.

 Rice har lenge vært brukt som grunnlag for kornprodukter, delvis på grunn av sin lett tilgjengelighet. Når tørket og puffet ris er skarp og gir seg til mange forskjellige kombinasjoner av cold kornblanding. Det kan også være i form av en grøt, som kan være søtet til smak, eller krydret være oppvarmet. I en brun ris korn fullkorn brun ris anvendes i stedet for den mer konvensjonelt raffinert hvit ris.

 Hvit ris og brun ris er vanligvis forskjellige typer av ris. Snarere er hvor kornet behandles forskjellen. De fleste ris begynner brun ris, dekket med et fibrøst legeme som bærer en noe nøttesmak. Hvit ris produsentene å fjerne skroget, og etterlater en mer delikat flavored korn.

 Det er ofte mindre kostbart å hvit ris, noe som gir mer økonomisk prosess markedet. Uten å forbruke næringsstoffene i skroget tapte imidlertid betydelig mindre gunstige for mennesker. Brun ris, korn vanligvis prøver å være en del av de næringsstoffene som ligger i brun ris i en lett å spise, gjenopprette velsmakende kombinasjon.

 Crunchy, luft puffet ris korn er en kald brun ris korn. Disse er vanligvis selges i esker eller poser med ideen om at forbrukeren tilsett melk til dem før du nyter. Kids? € ™ kornprodukter er vanligvis søt, mens de som er ment for de helsekost forbrukere har en tendens til å være mer naturlig.

 Hot brune riskorn er ofte litt annerledes. Disse er vanligvis laget av gjennomvåt brun ris korn er kokt eller stekt. Forbrukerne har som regel å legge vann eller melk og kok dem til å rekonstruere en komfyr. De blir vanligvis solgt som rå pulver eller tørr mat som ikke er egnet for konsum på egenhånd.

 Plain varme frokostblandinger selges populært og fungerte som en baby eller babymat. Konsistensen er generelt kjedelig, og støvet er lett fordøyelig. Babyer kan vanligvis ha nytte av vitaminer og mineraler som ligger i korn, noe som gjør produktet noe sunt utvalg av frokostblandinger. Voksen preparater ofte inneholde andre ingredienser, for eksempel hakkede nøtter eller tørkede frukter, så vel som søtningsmidler.

 Brun ris kornprodukter har ikke bare inneholde brun ris. I mange tilfeller er brun ris en av mange forskjellige ingredienser. A fullkorn frokostblandinger, for eksempel, eller en tørket korn medley, en rekke smaker og teksturer. Brun ris er ofte brukt som grunnleggende eller som tilbehør til andre mindre næringsrik tilsetningsstoffer.

  •  Brun ris planter.
  •  Brun ris.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha