Hva er Brownies Vanilla?

 Vanilje brownies er en søt dessert. Vanligvis de er laget brownies med hvit sjokolade i stedet for brun sjokolade som mørk sjokolade og melkesjokolade. Gjør vanilje sjokolade brownies også kalles vanilje brownies. Inkludert noen vaniljesmak i sjokoladekaker har en tempe effekt, noe som gjør sjokoladen mykere og mildere. Som sjokoladekaker, er vanilje brownies ofte kokt i en grunn skål og kutt i rektangulære deler.

 Hvite vanilje brownies ofte bruker hvit sjokolade eller vanilje baking chips laget i stedet for sjokoladebiter. De er også kalt blondt eller lys brownies. Annet enn utelatelsen av kakao-baserte sjokolade, vanilje oppskrifter på brownies er vanligvis det samme som sjokolade brownies. Vanlige ingredienser i brownies inkluderer mel, sukker og egg. Vanilje brownies er også noen ganger servert med nøtter.

 Brownies er populære partiet mat fordi de er enkle å lage og lagre. Vanilje brownies er spesielt attraktivt for folk som ikke liker, eller allergi mot, kakao, fordi det gir dem mulighet til å nyte opplevelsen uten sjokolade kake tekstur. Siden samme oppskrift for sjokolade brownies uten sjokolade, er det lett å lage en stor gruppe med kake base og samtidig både sjokolade og vanilje brownies samtidig. Noen ganger, de to blandes eller svinges for å opprette en spesiell smak blanding.

 Nøtter er ofte lagt til vanilje og sjokolade brownies. Mange typer nøtter blir brukt i brownies. Vanligvis brukes nøtter i vanilje brownies blant macadamia nøtter, valnøtter og cashewnøtter. Nøtter på brownies er vanligvis kuttet og drysset på toppen for baking, men kan blandes i eller lagt til helhet.

 Noen ganger vanilje eller hvit sjokolade brownie biter brukes som ingredienser i en modifisert bagatell. En bagatell er en dessert laget av flere lag av frukt, pisket krem, vaniljesaus og kake dynket i en dessert likør, for eksempel konjakk. Mens en tradisjonell bagatell laget med kjeks, en variant av bagatell inneholder vanilje brownies sted, med kake basert modifisert bit er litt tyngre enn tradisjonelle fetter.

 Brownie panner kan deles inn i en rekke former før servering. Selv om huset stil brownies er vanligvis servert i rektangulære deler, butikk-kjøpte brownies kommer i et bredere spekter av størrelser. En populær størrelse med kake, for å ha bite-sized brownie, la Barbosa i bite-size smak av brownies i stedet for å binde seg til en hel del. Disse mindre brownies kommer ofte i plast bøtter for å servere snacks på møter.

  •  Vanilje brownies ofte lagt hakkede valnøtter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha