Hva er bruken av løvetann rot?

 Løvetann rot er brukt i homeopatisk medisin i århundrer for å behandle en rekke sykdommer. Mange leger tror at det arbeider for å forbedre galleblæren og leverfunksjon og ofte anbefalt som en lever tonic. I tillegg har mange mennesker hevder at det er en nyttig vanndrivende og en fordøyelseskanal hjelpemiddel. Det er også antatt å lindre symptomene på revmatisme, artritt, og andre former for kronisk leddsmerter. Noen leger anbefaler også å forebygge osteoporose.

 Brukt som et vanndrivende, er løvetann rot antatt å øke flyten av urin fra kroppen. Som et resultat, kan det bidra til å redusere oppblåst ved fjerning av overskudd av vann og andre forurensninger. I tillegg er løvetann høy i næringsstoffer, slik som kalium; vitaminene A, B, C og D; og jern.

 En av de viktigste bruk av løvetann rot som en lever tonic. Det er tenkt å bidra til bedre funksjon av leveren og er også anbefalt av noen utøvere å behandle sykdommer i leveren. For eksempel, fordi den brukes til å øke gallestrøm fra leveren, kan bidra til å behandle leversykdom slik som cirrhose, hepatitt, og gulsott. Det er også antatt å fremme milt, bukspyttkjertel, galleblære og funksjon. Generelt påvirker kroppseksudater, og for å bidra til å separere kroppen avfall.

 Noen mennesker bruker løvetann rot som et alternativ til kaffe. De hevder at, i motsetning kaffe, fungerer det å bidra til å roe en urolig mage. Dessuten tror de stimulerer fordøyelsesorganer. Faktisk, mange mennesker drikker "kaffe" laget fra røttene av løvetann med hvert måltid for å hjelpe dem å fordøye maten.

 Mennesker berørt av stive ledd, leddgikt, revmatisme og gikt kan også bruke løvetann rot. Det er antatt at giftstoffer som spoler antennes muskler og ledd i kroppen. Videre utøvere hevder at det hjelper urinsyre, forårsaker leddene øke eller redusere leddsmerter og stivhet.

 Ettersom røttene av løvetann er høy i kalsium og bor, antas å ha risiko for osteoporose. Drillen er antatt at nivåene av østrogen i kroppen. Økningen kan være nyttig for å opprettholde bentettheten. Kalsium gjerninger mot bein i kroppen også styrke.

 Som med alle middel, bør konsultere en profesjonell eller helsepersonell før du bruker løvetann rot. Selv om det er trygt for folk flest, kvinner som er gravide eller ammer bør bruke røttene nøye. I tillegg har folk som benytter seg av visse medisiner, for eksempel litium, antibiotika og magesyre hemmere, bør bruk av rettsmiddel, med mindre de er under medisinsk tilsyn.

  •  Løvetann kosttilskudd kan tas i pilleform.
  •  Løvetann røtter kan brukes som et alternativ til kaffe.
  •  Løvetann røtter er rike på antioksidanter, vitaminer og mineraler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha