Hva er Business Development Bank of Canada?

 Business Development Bank of Canada grunnlagt i 1944 og eies av den kanadiske regjeringen, er en bank institusjon som tar sikte på å fremme entreprenørskap blant små og mellomstore bedrifter i landet. Det gjør det ved å tilby finansiering, risikovillig kapital, forretningsutvikling rådgivning, undervisningsmateriell, og online-verktøy for å starte opp bedrifter som er ca 50 til 250 ansatte. The Business Development Bank of Canada er ofte villige til å låne ut til start-ups ved å skreddersy lånebetingelser for nye forretningsmodeller dersom deres resultater og finansielle behov utover de tradisjonelle kommersielle långivere akseptable retningslinjer. Banken gir ikke detalj banktjenester til vanlige forbrukere.

 Banken fremmer entreprenørskap gjennom tre hovedprogrammer: BDC Finansiering, BDC Underordnet Finansiering og BDC Venture Capital. BDC Finansiering tilbyr kommersielle lån til kvalifiserte bedrifter mer fleksible vilkår enn lån gjort av konvensjonelle långivere inneholde. Lån er tilgjengelig for alle oppstartskostnader og arbeidskapital til markedsekspansjon og virksomhet rekkefølge. Programmet tilbyr også en dedikert pakke med finansiering, spesielt rettet mot Aboriginal gründere.

 BDC underordnet finansiering program er skreddersydd til de eksisterende vellykkede selskaper som krever kapital til å vokse, men mangler vissheten om at en konvensjonell utlåner kan måtte dekke et lån. Fordi et lån er usikret, gjelden til banken som en underordnet - eller sekundær - kanskje til andre usikret gjeld i selskapet skylder andre långivere. Foruten de tradisjonelle nedbetaling tidsplaner, tilbakebetaling vilkår, virksomheten i banken innvilge aksjeopsjoner eller betale royalties hvis selskapet vokser til å omfatte over tid.

 BDC Venture Capital investerer i high-tech-selskapene, som gir såkornkapital for oppstart og arbeidskapital for ekspansjon. Programmet investerer hovedsakelig i selskaper som demonstrerer høy vekstpotensial og anses sannsynlig å bli ledere i følgende bransjer: Informasjons- og kommunikasjons; biovitenskap; eller energi, miljø, og elektroniske materialer. Banken tilstreber vanligvis å samarbeide med en eller flere andre institusjonelle fond som deler sine utvalgskriterier og investeringsfilosofi når du bestemmer hvilken du godkjenner ventures.

 I tillegg til utlånsprogrammet, Business Development Bank of Canada er et online ressurssenter, den Advice Centre, som tilbyr en blanding av offentlige og abonnent bare tjenester. Støtteverktøy er tilgjengelig for å hjelpe gründere starte, vokse, administrere eller selge en bedrift. For adgang til enhver abonnent for å få verktøy, må brukerne abonnere på enten månedlig elektronisk nyhetsbrev fra banken eller halvårlige print magasin, som begge er gratis. "Spør en Professional," en offentlig elektroniske tjenester av Business Development Bank of Canadas Advice Centre, inviterer brukere til å stille spørsmål til en utpekt fagstoffet ekspert på en bestemt bedrift tema hver måned. Spørsmål og svar blir deretter plassert en anmeldelse i slutten av måneden brukeren.

 Som sagt, publiserer banken både trykte og elektroniske materialer. Business Development Bank of Canada publikasjoner omfatter følgende: $ eProfi månedlig nyhetsbrev og ISFIT print magasinet Profit $, begge featuresaker med fokus på vellykkede nyetableringer og beste forretningspraksis; Den månedlige økonomiske nyhetsbrev, en elektronisk publikasjon som gir informasjon om aktuelle økonomiske forhold og deres innvirkning på den lille næringslivet; og Aboriginal nyhetsbrev, med fokus på sofaen First Nations, dvs. Inuit eller Metis offentligheten. Banken er også vert for arrangementer som Small Business Week arrangeres hvert år i oktober, med fokus på opplæring, utvikling og nettverksbygging muligheter for små bedrifter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha