Hva er CALADIUM pærer?

 CALADIUM pærer er mat lagring organer i Caladium, eller elefant øre plante, en fargerik opprinnelig fra Sør- og Mellom-Amerika. De fleste lamper CALADIUM for prydplanter dyrkes nå i Lake Placid, Florida, i USA, som distribuerer kuler over hele verden. Disse knoller kan anvendes for å fremstille nye planter i dekorative hager, og er en mer pålitelig metode enn forplantnings frø. Denne planten foretrekker åpne områder med skog og elvebredder og går i dvale, mister sine fargerike blader, hvis det er for lite vann er tilgjengelig. Den foretrekker varme, fuktige områder med lyse, indirekte lys.

 Som andre pærer, CALADIUM pærer ligne grodde røtter, men er faktisk kort, avrundet stilker som holde anlegget i live i løpet av hvileperiode. Disse lampene består av blad skjell eller modifiserte baser, som danner en serie av tynne lag rundt kjernen. Lampen sveller med stivelse og sukker i den vegetative fasen og krymper i kaldt vær eller tørt, hvor planten bruker den lagrede mat for å overleve.

 Den Caladium plante stammer fra Sør-Amerika, spesielt Brasil, samt deler av Mellom-Amerika, men de fleste kommersielt produserte lamper er nå vokst i Lake Placid, Florida, som kalles "Caladium Capital of the World." Denne amerikanske byen produserer et bredt spekter av CALADIUM varianter, inkludert en rekke fancy-leaved planter av ulike farger og dverg sortar. Mens vill caladiums vanligvis har blader som er vanligvis grønne, kan denne vakre hage varianter være lyse rosa eller flekkete med rødt og hvitt, og kan når som nesten ingen grønne områder.

 Lamper for hage bruk er sendt i hviletilstand og plantet når temperaturen er minst 50 ° Fahrenheit om natten. De produserer løvverk relativt raskt i riktig vekstforhold, og de nye pærene kan lagres for etterveksten året etter, men kan gi en mindre fabrikk. White-foliaged CALADIUM pærer fungerer best for gartnere som ønsker å lagre sine lysene fra ett år til det neste.

 Caladium naturlig vokser i åpne områder av skogen eller på bredden av elver, der indirekte sollys og vann er lett tilgjengelig. Hvis været er for kaldt eller tørt, er anlegget i en sovende tilstand, det mister bladene og tegn all sin næring fra pæren. Den Caladium vil fortsette veksten gang bedres. For å holde caladiums attraktivt gjennom hele året, kan ha behov for gartnere i kaldt klima for å plante dem i potter og bringe dem inne når været er ugjestmilde.

  •  De fleste CALADIUM pærer for prydplanter dyrkes i Lake Placid, Florida.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha