Hva er Calcarea fluorica?

 Calcarea fluorica, også kjent som kalsiumfluorid, fluorid av kalk, calcii fluoridum eller fluoritt, er et naturlig forekommende mineral. I kroppen er funnet på overflaten av ben og tenner emalje. Det er også funnet i vevet fibre som make-up hud, bindevev og karvegger. Når funnet i sin mineral form utenfor kroppen, kalles fluoritt. Selv fluoritt er vanligvis en lys lilla krystall, kan finnes i mange andre farger. Mineralet har mange bruksområder, både som et homøopatisk middel og i andre bransjer, for eksempel metall og skadedyrbekjempelse.

 Metallindustrien benytter for å hjelpe fluoritt smeltet metall flyter. Dessuten er ofte lagt til drikkevann tannråte stop mange bestander. Siden Calcarea fluorica finnes naturlig i tennene, er tillegg av litt mer av mineralvann antas å hjelpe til å fremme styrking av emaljen på tennene og forebygging av tannråte. Hvis, derimot, blir det omdannet til en gass, kan det være svært poisonous- og den brukes som en toksisk rottegift endres når Fluor natriumacetat.

 Selv calcarea fluorescerende rica er alltid funnet i bein, tenner og vev, det var ikke mye brukt som et homøopatisk middel, før Dr. Wilhelm Schussler brukte den til å utvikle og markedsføre "tolv vev salter" middel, som hevder 12 å bringe mineralsalter balansen i kroppen, og dermed bidra til å forebygge sykdom. Hvis noen har en mangel på kalsium-fluorid, for eksempel, kan de lider av en rekke sykdommer så som svekkede vev, benabnormaliteter og sprø tenner. Selv om vevet fiber altfor avslappet, kan det føre til hemorroider, åreknuter og svake magen vegger.

 Det er mange medisinske bruksområder for calcarea fluorescerende rica. Den brukes til å gjøre vevet mer fleksibel, og for å stoppe unormale ben vekster. Videre antas det å fylle emaljen på tennene og hindre tann sprø. Noen mennesker bruker den til å lindre smerte eller redusere hevelse i betente kjertler. Mange tror også at det vil hjelpe gjenopplive slapp hud også.

 Homeopatiske eksperter hevder at calcarea fluorescerende Rica har de mest gunstige resultater når det gis i høyere potens. De høyere potens kan være spesielt nyttig for behandling av beindeformiteter. Det er mest brukt ved oppløsning ca tjue korn av mineralet i vann og bruke den til det berørte området med en bomullsdott.

 Selv om en homøopatisk middel, slik som tendinitt fluo rica, kan gjøre underverker for å hjelpe med plager av mange mennesker, bør de bli diagnostisert av en medisinsk faglig. Etter diagnose, snakk med en lege om alternativer foreslått. Selv om bivirkninger er mulig, de sjelden med dette stoffet, hvis tatt i anbefalte doser.

  •  Calcarea fluorica er ofte lagt til drikkevann for å bekjempe tannråte.
  •  Fluorid, i de korrekte doser, kan det beskytte tannemaljen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha