Hva er Carbon Sequestration?

 Karbonbinding er et hett forskningsfelt som skylder sin nyeste popularitet er på oppsving av den globale oppmerksomheten rettet mot global oppvarming. Begrepet refererer til arbeidet med å fange atmosfæren kondensere overflødig karbondioksid og lagre den i en rekke godartet måte. Fangst og lagringsteknologi er implementert i noen begrenset måte i mange fossile kraftverk. Teknologien for digitalisering er fremtidens teknologi for lagring, som er bare begynnelsen for å bli utforsket på alvor. Karbonbinding kan være en viktig del av kampen mot klimagasser.

 Tidlig i 2007, Al Gore og Richard Branson sparket opp interessen for karbonlagring teknologi ved å annonsere en $ 25 millioner $ pris for å gå til den første person eller gruppe i stand til å fjerne en milliard tonn karbondioksid per år fra atmosfæren i løpet av en periode på ti år. Det er klart at fjerning av en milliarder tonn alt fra atmosfæren per år er ikke en triviell utfordring.

 Den mest primitive formen for karbonbinding ville være å bare plante flere trær. Planter naturlig CO2 tas fra atmosfæren, og utgangen fra oksygen. Mye av karbon fra den integrerte CO2 frigjøres i sin biomasse og sikkert i jorden etter deres død.

 En mer avansert versjon av karbonbinding ville forfølge kunstig fotosyntese. Dersom prinsippene i fotosyntesen kan bli pålitelig startet i solcelle-lignende enheter, ville de genererer begge, og deretter fjerne overflødig karbondioksid fra atmosfæren, sannsynligvis til priser vesentlig bedre enn i planter, som er begrenset til et visst utvalg av kjemiske reaksjoner og tilnærminger.

 En av de beste stedene å øve Carbon Sequestration teknologier er rett ved kilden av tunge karbon emittere. Ulike tilnærminger har vært brukt til å redusere CO2-utslipp kull planter, for eksempel.

 Etter at CO2 blir samlet inn, må den kastes. Dette skjer vanligvis med skip eller rør. Den nåværende metode for å involvere injeksjon i bakken eller å pumpe den til 1000 meter dype farvann på bunnen av havet, hvor den danner store "vann" som tar bort tid. Begge disse metodene er ikke gjennomførbart på lang sikt, men fordi en tilstrekkelig tid, for å nå likevekt med CO2-nivåene i atmosfæren.

  •  Carbon kontinuerlig absorberes i prosessen med fotosyntese, som bruker karbondioksid for å skape karbohydrater.
  •  Noen industrielle prosesser som involverer mineraler, metaller og oljebaserte produkter gi betydelige CO2-utslipp.
  •  Transport av fjerning av CO2 er vanligvis av skip eller rørledning.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha