Hva er Channel bruk?

 Kanal bruk er en måling standard som benyttes i telekommunikasjons felt, og signalbehandling, måling av hastighet og kapasitet av en bestemt informasjonskanal. Måling bruk kanal gir en god tilnærming til hvor effektivt et overføringskilden er aktiv, i tillegg til å gi en rimelig tilnærming til hvor lang tid det tar for å få informasjon fra punkt A til punkt B langs en bestemt kanal. Generelt, jo høyere kanalen brukstakt, jo raskere informasjonen selv ved den virtuelle rørledningen.

 Det primære målestandard for bruk kanal er i bit per sekund. Dette gir det maksimale antall biter som kan passere gjennom en kanal i en bestemt andre. Legg merke til at dette, ved nødvendighet, en skiftende tall, fordi som med alle metoder for overføring, naturlige variasjoner forekommer i overføringsrate. Dette prinsippet er tydelig hver gang du laster ned noe fra internett. Nedlastingshastigheten er aldri bare en statisk figur; flo og fjære litt, avhengig av flere omstendigheter med hensyn til tilkoblingen.

 På grunn av denne variasjon er beste kanal bruk betraktes som et gjennomsnitt. Selv om kanal bruk umiddelbart statistikk, et nyttig mål bruk kanal ikke sett den bestemte datatakt som var til enhver tid, men hva den gjennomsnittlige datatakt med en betydelig lengre samplingsperiode. Dette gir en mer meningsmålingen av forvaltningen av oljerørledning i virkelige applikasjoner.

 Tar en øyeblikksbilde - en enkelt måling - av-bruk-kanal på et bestemt tidspunkt kan avsløre at rørledningen opererer på 500 bits per sekund. Men når man tar et gjennomsnitt av utnyttelsesgraden over en periode på to uker, vil den komme til lyset som den gjennomsnittlige hastigheten er ikke mer enn 250 bit per sekund, en vesentlig forskjell. Derfor benyttes kanal anvendes som et middel, median størrelse, ved bruk av kanal bruk i relativt lang perjodat, tilbyr et mål på hastigheten av kanalen.

 Legg også merke til at bruken av kanalen er målt som biter av informasjon inn dataene rørledningen; ikke som de forlater. Dette betyr at bruken av kanalen er ikke et pålitelig mål på feilraten langs rørledningen. Med andre ord, på egen hånd, så brukeren kanal statistikken er ikke en måte å finne ut hvor mange av disse bitene "overlevde" for å tilby sin reise. Av denne grunn, ikke glem at bruken kanalen er ikke et mål på pålitelighet; er et mål på ren fart alene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha