Hva er Chess Pie?

 Chess Pie er en dessert populær i USA. Det kan også bli referert til som gjennomskinnelige eller gjennomsiktige sektor. Det er et enkelt skorpe pie, ganske lik i smak til en pecan pie men uten pekannøtter. Faktisk er de fleste oppskrifter på denne kaken er nesten identisk med oppskrifter for pecan pie, utelate nøtter.

 Sjakk sektor tenderer litt geléaktige, og å være veldig søt. Det er kanskje litt mer struktur enn en pecan pie ha så mange oppskrifter legge til en spiseskje eller to av maismel. Mat historikere antyder at kaken kan ha sin opprinnelse i England. Det er faktisk noe lik sirup kake. Imidlertid er mest forvirret av navnet på kaken.

 Det er liten sammenheng mellom sjakk og sjakk sektor. Noen foreslår de første oppskrifter på denne kaken kan være avledet fra Chesterton England. Andre tør sjakk sektor at navnet kan være en forvanskning av ostekake. Men sikkert oppskrifter ikke kalle for ost. Imidlertid er curd tekstur av ostekake noe lik sjakk sektor.

 De fleste sjakk pai oppskrifter for en åtte eller ni tommers pie samtale for ca en kopp sukker, en halv kopp smeltet smør, 2-3 egg, vanilje, og en spiseskje eller to av maismel. Jo større antall egg frembringe et gelatinaktig kake.

 Blandingen helles inn i en pie crust og bakt i ca 45 minutter. Over-baking kaken kan ødelegge for eksempel branner kan forårsake eller pai fylling kan bli ustabil. Variasjoner inkluderer oppskrifter på sjokolade, kokos, kulturmelk eller sitron smak. Noen oppskrifter bare bruke en pecan pie oppskrift og la nøtter. Dette gir en perfekt respektabel versjon av sjakk sektor.

 Sjakk sektor må ikke forveksles med sjakk sektor. Chess pie vanligvis betyr lagt en slags kake med kremost, vanligvis som en del av stekt pålegg kombinert med frukt. Chess rutene kan være en cookie oppskrift med kremost og frukt topping.

  •  Øke mengden av egg for å forbedre i en sjakk pie boks tekstur av kaken.
  •  Noen foreslår de første oppskrifter for sjakk sektor kan være avledet fra Chesterton England.
  •  En halv kopp smeltet smør er en vanlig sjakk sektor ingrediens.
  •  Sjokolade kan brukes til smaken av en sjakk sektor.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha