Hva er Chicago Style Pizza?

 Når folk tenker på Chicago Pizza, kan de automatisk tenkte på Chicago-stil dypt fat pizza. Dette forbannelse for slankere, laget i 1940 av Ike Sewell på Pizzeria Uno, laget i en dyp stekepanne med en tykk skorpe, som bør ha en buttery smaken og herlig seig. Det kan inneholde tonnevis av pålegg, masse ost, og er vanligvis dekket med et lag pizzasaus, eller med en annen skorpe for de som trenger litt mer stivelse.

 Men andre folk tenker på Chicago Pizza som henviser til ulike typer, en med en tynnere skorpe, mye som New York style pizza. Tynnere skorpe Chicago-style pizza er vanligvis litt tykkere skorpe enn har New York-stil, og vanligvis inneholder noen cornmeal å legge til ekstra crunch. Faktisk, kan undersiden av deigen har en ekstra skjære som er meget tilfredsstillende med bittet.

 Det andre type Chicago Pizza er best kjent for tillegg av cornmeal og det faktum at toppen av skorpen vanligvis noe chewier og doug her enn New York Style. Ita € ™ s også tjent på andre måter. I stedet for kutting av stykkene i trekantede segmenter, er Chicago Pizza av den tynne typen skorpe er ofte kuttet i firkanter. Dette er også den måten som pizza St. Louis kan opereres, og denne reduksjonen kan bli referert til som "batch stil".

 Noen Chicagoans hevder at denne formen for pizza er sant Chicago style pizza, og selv om det er nok av pizza restauranter dedikert til dyp tallerken stil, inkludert Pizzeria Uno, ita € ™ sa feil som dypt fat anta er alltid hva som menes med Chicago-stil. Mange Chicagoans vurdere dyp tallerken en sjelden godbit, som de pleier å få tynnere skorpe stil oftere, og dette er vanligvis i form utarbeidet av selskaper som leverer.

 En av de beste restaurantene i Chicago i forbindelse med tynn skorpe stiler i Chicago er Giordanoâ € ™ s, som har vært åpen siden 1974. Selskapet har nå flere butikker i noen andre land, slik at denne stilen er blitt litt mer kjent utenfor Chicago. Men dypt fat elskere Giordanoâ € ™ s tilbud både tynn skorpe og dypt fat varianter please. Kanskje en av de viktigste salgsargumentene er at de er mye tynnere skorper mindre tid til å bake, omtrent tjue minutter i forhold til opptil en time for dypt fat stiler.

  •  Chicago-style pizza faktisk inneholder to stiler, tynn skorpe og dyp tallerken.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha